• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ARGANNAH: Dobrej hejt. Mne se asociuji s normalizaci a zavadovou mladezi, takova lightverze odstrasujicich romanu. Ztracena vira imho neni krestansky motiv.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ARGANNAH: Tak zrovna Stánky jsou to proto, že v klubu [Čechy kuriozní - choďme a foťme - FOTKY !] běží už několik dní diskuse nad takovejma těma kytarama přitlučenýma ke stromu s nápisem "Hrál Stánky". Ta písnička není moje nejoblíbenější na světé, ani nejoblíbenější k ohni, ani nejoblíbenější hudební kýč, ale prostě jak Ty říkáš "proč zrovna Stánky"? Vždyť jsou horší písničky.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Casto se vracim z prace za tmy. Kdyz jedu ze severu po r10 a tesne pred Prahou po prave ruce pred sjezdem na Radonice mijim nejaky logisticky park/haly/nevimco, tak to sviti jako nejakej pristav. Jsou tam i nejaky jeraby a velky kontejnery. Nekolikrat tydne si pri mijeni tohohle “pristavu” imaginuju vuni morskeho vzduchu a v duchu si rikam, ze to je jako v Koperu. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FRK_R23: Zrovna stánky. Ta hymna rádobyušlechtilýho středostavovskýho a středogeneračního křesťanskýho fouňovství zpívaná mj. chlápkem, co opustil ženu kvůli puberťačce. Nedvědi mají spoustu krásných songů, ale stánky, zrovna stánky. Plusnout to za sebe nemůžu, ale respekt, je to přiznání jako Brno.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: Ali Baba rikat ty plusickovat ne odporna obsah ale odvaha to pred lidmi vyblit!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Přiznám se, že nevím zda dát ADELHAIDA plus nebo mínus. Mínus chci dát, protože nemůžu vystát cokoli od bří Nedvědů (nemluvě o "Stáncích"). Ale zas bych rád dal plus za odvahu jít s kůží na trh.

    A teď babo raď.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Dnes jsem s tak nějak omylem poslal personální ředitelku pro občerstvení. Ne nejsem takový suverén. Vzala to, zdá se s humorem a bagety přinesla. Uvidíme v budoucnu, zda bud mít ještě práci.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ERVIN: takovy Brontosauri - Zahradky... nech bejt, nech bejt.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ADELHAIDA: Pominu-li odpornou osobnost a uslintaně setninentální projev Nedvědův, ty písně jsou fakt skvělý písně. Vlastně mě vždy odpuzoval. Teď, když jsem starší a mám nadhled dokážu teprv docenit... i když se občas ošívám...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mám ráda písničku "Stánky" od Nedvědů.
    TICHAVODA
    TICHAVODA --- ---
    Zakomplexovani lidé se často potácí mezi vlastním dnem a arogancí. Ne nutně tou zjevnou, ošklivou, na někoho mířenou, ale tou vnitřní. Znám to. Bohužel. Jak jsem si mohla myslet, že už se do tohohle bodu nedostanu. Že už se mne to netýká. Chybí vám vnitřní pevnej bod a tak se upinate k racionálním konstruktům, které jste si poskládali jako systém berlicek, opor, ale které mají velice nestabilní základ, při větší zátěži se hroutí a vy padáte opět neadekvátně hluboko, k pochybnostem o základním smyslu, o oprávněnosti vlastní existence, o nároku dýchat a vůbec něco chtít. Ani trvale lhát si do vlastní kapsy už nezvladnete dlouho. A čím jste starší a máte na sebe větší a větší náhled, o to víc vás sráží vlastní slabost a nekompetentnost být dospělý. O to větší úzkost cejtíte z toho, že jste nenašli sílu s tím pohnout, uzdravit, pokud to vůbec jde, to malý ustraseny a ubrečený dítě v sobě.
    Tak to vyblejete na Nyx, protože už není kam jinam, a jděte to zkouset znovu.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Nesnáším, když se mi namočí rukáv od svetru při mytí rukou. Ten vrzavý pocit je jedna z nejhorších věcí na světě.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: teď jsem v nádherném nádraží Vítkovice. Voní to tady jako v těch kupé :)

    NEI
    NEI --- ---
    NOP: No jsme domluvené na dalším setkání ... :-)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NOP: tak sleduj poctivě reference!
    NOP
    NOP --- ---
    Přiznám se, že by mě zajímalo, jak to NEI dopadlo.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KAIAFOX: v pripade nejakejch vetsich projektu se budes muset prestehovat na Bcko:-D
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALAMAN: .... myslis vuni moci a prischleho toaletaku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam