• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: to víš, že mi to nevysvětlil. Slabý ruce, těžkej zadek. Tak to bylo. Dement. A to jsem byla hubeňour.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MULTICAT: Zajímalo by mě, jestli ti to někdy nějakej tělocvikář vysvětlil. Mně ne. Vždycky nás postavili k tyčím a řekli: "Šplhejte!" Pak jsem chodila asi rok na pooldance, když to bylo moderní. Trenérka tam na mě asi 30 sekund koukala, jak se snažím a pak řekla: "Mně se zdá, že máš ten palec obráceně," a já šplhala a šplahala, že mi byla tyč krátká.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Zvládnul jsem polovinu náhodně vybraného podcastu Pod svícnem a nedokážu pokračovat. Nejen kvůli tomu, co se té holce dělo, ale i kvůli tomu, jak ji dokázala vlastní matka odkopnout, obvinit z lhaní a ignorovat, co se jí dělo. Jak to vůbec dokázala nevidět.
    Tak hlavně, že měla jednodušší život.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Nesnesu nosit pod bundou (jarní i zimní) mikinu. Nebo něco s dlouhým rukávem. Představa, že mám pod bundou cokoli s dlouhým rukávem, bleeeeh. I když mi je kolikrát zima, prostě tu mikinu nesnesu. Teď jak byly ty velký mrazy, tak jsem to zkusil a asi po 200m jsem ji musel stejne sundat.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    RANDOM_NIGHT: úplně mě zahřála tvoje dětská vzpomínka na Kronďáky :)
    Když mám cestu přes Újezd a úplně nespěchám, tak se u nich ráda zastavuji na pokec a kafe.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    V životě jsem nevyšplhala ani na tyč, ani na provaz. (Taky mě sralo, že toho tělocvikář zneužíval a osahával holkám, který to nedaly, zadek.)
    Uměla jsem dost dobře běhat, skákat do dálky, do výšky. Závodila jsem, ale nejsem soutěživá, tak jsem se na atletiku vy*rala.
    Jo, a byla jsem vždycky intouš.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ad k Nohavicovi - doporučuju skvělou knihu od Přemysla Houdy, vyšla nedávno.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYHULENY_UFO: no dost pravděpodobný že dnes by to mělo pro mě jiný rozměry. Ale nějak mne to už neláká :) ani tím, že bych zkoumala to embryo...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GRANTORINO: nedavno jsem videl po letech, furt dobrej film a nejsem si jist, ze to embryo melo bejt konsky. mozna nejakej symbolismus. jeho zena byla tusim tehotna, kdyz film natacel a udajne do nej promitl strachy z role otce. ale kdo vi, film je super i po ty dobe
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    XBAHNO: Nějak jsem přesvědčený, že kdyby Nohavica hodil tu medaili po útoku rusů veřejně někam do kanálu, tak by byl možná i svatořečen. Takhle je za kundu a to mám jeho písničky rád. Ale tím jeho gestem, že si medaili nechá, se prostě stal kundou kundovatou.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: připomnělo, můj první divný film v patnácti a to Mazací hlavu od Lynche, mi to kámoška přinesla na VHS kazetě a koukala jsem na to tajně, vlastně ani už nevím o čem to bylo, jen si pamatuju koňský embryo v posteli....

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    FRK_R23: Ani ne. Nohavica byl vedle Jima Certa vcelku bridil - obcas mozna kecal, ale Jim Cert, to byla daleko vetsi, aktivne spolupracujici svine. Ten sam aktivne hledal, stoural a zjistoval a dostal do pruseru hodne lidi.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Tyvole, to je hnus! Ono je fakt lepší držet hubu než se pak nechat takhle popotahovat. Okolí si na ní bude ještě dlouho ukazovat prstem ať to skončí jakkoli. A bude to trvat sakra, sakra dlouho. Dost možná to v její hlavě neskončí nikdy.

    Už toho mám dost. Neuteču před tím, skáče to na mě ze všech stran a mám chuť vzít sekyru a všechny ty dřevorubce a spol jít zmasakrovat!!! Fakt mám ty nejčernočernější černé, ba ne, červené!!! myšlenky.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vždycky, když se řekne Jim Čert, představuju si tohodle chábra...

    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    FRK_R23: trestem pro Jímá Čerta je manželství s Helenou Papírníkovou, takže myslím, že si to odpykává
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SCHWAB: Další udavač jako Nohavica
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    UNSEEN: chci se zeptat, co provedl - jak se odkopal - Jim Čert, ale vlastně nechci.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    BARBARELLA: šel bych, ale tam mi zase někdo bude vysvětlovat, proč mě to srát nemá, tak na to radši seru
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    BARBARELLA: Ono by bylo asi lepší, kdyby se na ty nesmysly nereagovalo. Ona stejně cizí názor nepřijme a zbytečně se to krmí. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam