• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ERVIN: Sem podobnej faso fotr, detem kupuju pouze dvd z vyprodeje coz sou v drtivy vetsine pekny veci ktery se ve stinu tehlech vsech hoven nemely sanci se dostat do povedomi. K moji a jejich spokojenosti maj plno favoritu mezi nima a periodicky se k nim za dlouhych zimnich veceru vracej (spocital bych na jedny ruce filmy ktery byly pusteny jenom jednou z x desitek ostatnich).

    Vidle mi do toho haze akorat manzelka, ktera ma predplaceny Amzon Prime a tak kazdou novou ohavnost od Disney a spol. maj moznost samozrejme videt taky (a samozrejme aby byly in mezi detma). Nicmene k obsahu tohodle typu plne podporuju kino.

    (tlapkova patrola nas nak sikovne minula)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Proti gustu žádnej buřtguláš, ale teď jsem Tlapkovou patrolu pouštěl synovcovi s neteří, poté co všichni kolem hustěj, jak to jejich děti jedou a zděsilo mě, jakej to je šílenej výmaz... Budu asi stejnej fašo, jako byl otec na nás a svoje děti tomu budu vystavovat pokud možno co nejmíň...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ADELHAIDA: fakt se Ti to líbí? My koukaly na TP ve velkofilmu, takže ta růžová fenečka pak spadla do oceánu a vypadalo to s ní bledě. Mně tekly slzy a dcera mě objala a řekla mi, že to dobře skončí. Já na to opáčila roztřeseným hlasem, že je škoda, že to tak není i v reálném životě.
    Je to strašně creepy. Dítě a štěňátka zachraňují svět. Ale tvl, proč ne?! Vlastně! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: přiznávám se, že až tak do detailu ty epizody opravdu neznám, a to přestože mám ošklivé podezření, že u nás proběhly všechny série minimálně třikrát v dobách HBO a tak dvakrát, co je to na SkyShowTime.

    taky se přiznávám, že předplatné streamovacích služeb volím podle toho, kde dávají oblíbené seriály našich dětí.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Tak on dost často zachraňuje starostku, nebo její slepici, nebo obě najednou. Ale většinou starostka vystupuje jako soukromá osoba a ne jako veřejná činitelka. Naopak ve prospěch města se vcelku dost angažuje. Vzpomeňme na Čertovo kolo nebo městskou pláž. Také dbá o kulturní akce jako Koláčobraní či soutěz o nejlepší chilli.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tlapková patrola je jako neštovice. Prodělají si to všechny dnešní děti a rodiče. :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: myslíš krom toho, že musí pravidelně řešit to, že starostka ztratila slepici? :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TRISSIE: Starostka Goodwayová podle mě není neschopná, aspoň co se vedení města týče. Ryder nemusí zasahovat proti věcem, jako je nefunkční kanalizace, nedostatek míst ve školkách a školách, nebo neefektivní sociální politice:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že od té doby, co jsem někde četla rozbor Tlapkové patroly jako dystopické společnosti, kde v čele stojí politici buď neschopní (starostka Goodwayová) nebo zkorumpovaní (starosta Humdinger) a kde došlo k privatizaci záchranného systému a další kritické infrastruktury (tlapky suplují IZS i opravy silnic a dalších městských budov) a dospělí jsou zmatení, hloupí a hledají pomoc u dětí a zvířat, tak na ten seriál nedokážu koukat stejně :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MULTICAT: Tlapková patrola je super! Přiznávám, že mám nejoblíbenější tlapku, a to je Rubble.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem tak rozložená, že jsem se rozbrečela u happy endu Tlapkové patroly, kterou sledovala dcera.
    :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já se přiznám, že se občas těm deadlinům vyhnu už dopředu tim, že u vedení vyargumentuju, proč danou zakázku nerealizovat a tim pádem mám pak méně práce :-)
    Nutno dodat, že ty argumenty jsou relevantní. Na druhou stranu všechno se dá dělat několika způsoby a často záleží na tom, jak k tomu člověk přistoupí
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Taky mám výjimečně takový dny. Ale když je do deadlinu práce hotová a nikdo si nestěžuje, tak co by ne.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Většina dámského krajkového spodního prádla mi připomíná spodní prádlo pro staré báby. Hlavně spousta těch růžiček a jiných kytiček vypadá snad už 50 let pořád stejně, moje babička měla tyhle vzory na kombiné, se kterýma jsme si hrávaly se sestřenicema na princezny.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    FRK_R23: mozna usne navzdy.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GIRAFFKA: Měl by si zdřímnout!:)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    FRK_R23: ja jsem zas od pondeli nechutne produktivni az me to sere. Zvlast v tom srovnani, kdyz prijdu domu o 4 hodiny pozdejv nez muj muz, kterej je TAK unavenej, ze nezvladl vyklidit mycku.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Tak dobrý, dal jsem si šlofíka a jedu na večeři.

    #BeProductive
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FRK_R23: dík za opravu ;-)
    FRK_R23: nadlábneš se a bude dobře;-) (ještě líp)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dnes jsem kromě jedné schůze neudělal vůbec nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam