• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KAIAFOX: no ale to je právě jen ta jedna linka, která teď vede. Samozřejmě je to blbost. Ale jo to z toho právě hrozně stříká a je to protivný.
    S_V_E_T_Y_L_K_O: s tím názorem na paní Šípovou souhlasím do puntíku. Ta má rozhodně hromadu nezpracovanyho hnoje za sebou a šlape v tom jak slon v porcelánu. Už jsem ji přištihla při nejedné kravině. Její rozbor, jak by lidi jezdili lépe bez dopravního značení, stojí za to...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Strasidelny je, ze z Gabora si tyhle matky vzaly jen to, co se jim hodi a jak je pani Zdenka navazana na jedno komunitni centrum v nasem meste, kterymu vladnou dve velmi manipulativni osoby, jedouci neockovani, barefoot, ezo zenske vecery a kdesi cosi a deti, ktere jim projdou rukama, nikdy nezazily neuspech a nikdy jim nikdo nerekl NE (domskolackej kluby maj taky) pak maj jit na stredni. Au.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: A co teprve Bobik, kterej jde na veprovy hody!
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    GRANTORINO: Myslím, že Gabor je jeden z mála, který dokáže rozlišovat druhy traumatu a jak s tím pracovat. Souhlasím s tím, ze ten povyk kolem je velký a trosku zbytečný v něčem však určitě prospěšný :) Gabor je rozhodne lepší než taková Zdeňka Šíp Staňková ( Děti jsou také lidi) která je velmi pasivně agresivní a ráda viděna kdekoliv to jen jde, na tu mám alergii zase já. :)
    A podobně jako ty absolutně nezpochybňuji důležitost tohoto tématu ani terapeutů. Vadí mi, jak z toho chce každý vydojit co nejvíc. Ale to se děje asi u všeho. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GRANTORINO: Mně z těch všech promluv tohoto typu vychází, že i když děláš jako rodič, co můžeš, stejně jsi všechno posrala🤦‍♀️
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Přiznávám, že mne neskutečně sere hype kolem Gabora Maté. Tomu člověku kape trauma z očí, nemluví o ničem jiném než o tom, že ze všeho je trauma a všichni ho hrozně žerou. Je to chodící pan Trauma a všude to na mě skáče. Potřebovala bych nějaký filtr na toho pána.
    A nechápejte mne špatně, proti psychoterapii nebo terapii obecně vůbec nic nemám. Ani proti tomu, že někd má trauma, jen mi připadá, že je to teď celospolečenský trend všude svá traumata exponovat, vytahovat, medializivat a vyždímat z toho maximum. Trauma je teď prostě v kurzu a monetizovaný.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Já radši Benedicta...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    F1GURK4: moje jediné štěstí je, že manžel teď odjel na služebku, tak mám pár dní, abych to dostala z hlavy, protože... v kombu s "šukat se Sherlockem" a "chybí vám tajná myškavěc" se mi v hlavě urodilo fakt příšerný kombo! :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    XBAHNO: tve utrpení me mrzi, ale opravdu nevim proc ostatní zvirata mluví a Pluto je jen pes :D Jsi nikdy nesledoval Disneyho pohadky, ze to tak překvapilo?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MICHELLEDANIELS: Přiznám se, že Mickeho klubík mě před pár lety strašně deptal. Proč je ten seriál tak nelogický? Proč je třeba jeden pes antropomorfní a druhej ne? Hrozný to bylo, ještě že je to už za náma.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    F1GURK4: jsme se takhle kdysi potkali s kamaradem u piva, totalne nakazeny Mickeyho klubikem. Pořád nam scházela myška věc, až jsme byli premyškovaný :D
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Tady někomu chybí tajná myškavěc.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ARGANNAH: neznam patrolu, stistka ani jine tady jmenovane, ale Mickeyho klubik a znelku z Hello Kitty z hlavy nikdy nedostanu. Jaka to byla slava, že ji chytil Bolek a Lolek, hlavně po ránu :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ARGANNAH: DCI Banks je Brettovi nápadně podobnej.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Přišla jsem se sem přiznat, že po sériovém sledování Sherlocka Holmese intenzivně myslím na to, jak moc bych si chtěla zašukat s Jeremy Brettem (nebo přesněji, se Sherlockem Holmesem ztvárněným Jeremy Brettem). Ale teď jsem přečetla celou diskusi kolem Tlapkové patroly a přiznám se místo toho, jak moc jsem kdysi z nejhlubší hloubi své černé duše viscerálně nesnášela Mickeyho klubík. To je taková krása, že jsou slečny v pubertě a koukají na Tiktoku na trapná, špatně natočená videa s mluvícími kočkami. Ten posun v kvalitě oproti Mickeyho klubíku je gigantický.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Asi 20 let jsem si myslel, že Kirsten Dunst (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Spiderman) a Nina Persson (zpěvačka The Cardigans) je jedna a tatáž osoba.
    FINSON
    FINSON --- ---
    SARUMANKA: Mají spolu i crossover 🤩
    Synka naštěstí bavili jenom týden.
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    FRK_R23: mně trochu pomohlo, když sem se dozvěděla, že Poupěnka chodí se zpěvákem z Hentai Corporation.
    Slovenská verze Smejko a Tanculienka ti doufám neunikla, pokud ano, není zač:D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FRK_R23: neznám, mám být ráda, jo?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Copak Tlapková patrola. Děti někde nainfikovali Kájou a Štístkem a Poupěnkou.... Chasi, kde jsi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam