• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    furt si pletu baklavu a balaklavu. jednou se neštastně přeřeknu a skončim tak že se budu ládovat kuklou na hlavu a po ksichtě si budu rozmazávat pečivo.
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    AZTEC_MIA: Ale hlavně - peklo byl až moc silnej výraz, měla jsem to formulovat jinak. Holt se účel vypsat se na nyx mezi anonymní lidi a pustit to z hlavy úplně nepovedl.
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    FRKOLKA: Zástupný důvod mnoha dalších problémů samozřejmě.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    AZTEC_MIA: a je to kouření natolik zásadní problém, aby bylo "peklo"?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    AZTEC_MIA: jestli mi něco spolehlivě vždycky vrátilo chuť na cigarety, tak to byl stres či úzkost. možná bych se spíše muže zeptala, co se děje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AZTEC_MIA: tohle je na hovno, zavislosti by se nemely pred sourozenci tajit. neni nic trapnejsiho nez clovek, ktery tvrdi, ze nehuli a pak na tajnaka utika hulit.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Neplatí měsíční zálohy a já mu to mám celý zaplatit? Nasrat.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Dojíždím do práce vlakem, pracuju mezid devátou a pátou a "My baby takes the morning train" už asi z hlavy nedostanu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TANKIE_: Na ty telegrafní sloupy jsem se ovšem těšila.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Z takzvaného kámoše se stala koule. Těší mě to, protože na mě sere.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    FRK_R23: přines plošiny, budou 8)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TANKIE_: To je ovšem veliká, veliká chyba.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    NOFNAK: souhlasim. Ale ty fotky jsou podle mýho profi a jsou to nádherný fotky přírody. A je jich 50. Nebudu plnit 24 hodin zásobníky fotografiemi telegrafních sloupů z 20. století ani fotkami z výletu po naftových plošinách 8).
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TANKIE_: Mejdan?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Promítání fotek z cizí dovolené mne vždy dost nudilo. Představa, že se budu koukat na fotky z cizí dovolené a ani z toho nebude bonus splnění společenské povinnosti, mi připadá skoro děsivé.
    Nicméně vypadá to, že pár Nyxáků bude mít prima párty a upřímně Vám to přeji.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tak to já se teda přiznam, že mam aťák v Žitný 8).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... teď už jen sehnat dost velký prostor, abychom se tam všichni na to promítání vešli :))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    NICOLLETTE: Právě dnes večer jsem digitalizoval diáky z léta 1980.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TANKIE_: my máme jinak doma funkční promítačku na diáky... Zrovna o víkendu jsme si promítali nějaké z mužova dětství...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam