• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SITH
    SITH --- ---
    "celá republika fandí našemu národnímu týmu"
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: no vidíš a já jsem poslední dobou tak nadšená z žen, že sleduji i je.. a už ted se domlouvám s klukama, kam budem chodit na zápasy.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KOPRETKA: to je moje noční můra... to už bych radši seděl v čekárně u zubaře
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    se teda přiznám, že MS v hokeji sleduji pravidelně od patnácti, kdy jsem chodila s hokejistou... Když byla dcera malá a chyběla mi ta atmosféra hospody, vyrazila jsem na zápas slovensko kdosi do Riedráčů a tam vyhrála 4 lístky na večerní zápas česko - Lotyšsko. Jaké bylo naše překvapení, když jsme zjistili že jsou do VIP zony..))
    Řadí se to k top zážitkům mého života, jsem ta zelená.)

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MORIARTY: ape tak taky jsem se takhle jednou vylil, v usti na severni terase. to jsem sel do hospody pro startky a tam byl zapas kvitove a wiliemsove. no uz nevim kdo vyhral, ale dobre jsem se pri tom nachmelil :) sport neni jako uplne spatnej :-)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já se přiznám, že mě sport na obrazovce taky nikdy nebavil, ale tak před dvaceti lety jsem tyhle mistrovství a turnaje měl za dobrou příležitost, jak být už od odpoledne až do noci s kamarádama v hospodě a pít pivo za pivem. Často jsem ani nevěděl, kdo s kým a proč na tý televizi hraje. Jsem jako ta blondýnka z reklamy: -"Góól" -"Jůůůůůů. Náš?"
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KURE: Tak ať si to považují za důležité někde doma a neobtěžují s tím okolí.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    SALAMAN: Ja jsem rada, ze poznam hokej od fotbalu, ale ted jsem u nasich zaslechla znelku a uplne mi nostalgicky nabehlo, jak jsme v pyzamech, po veceri a pod dekou cekali na patecni film, bramburky ready a ta znelka znamenala, ze uz se to blizi a deda bude chtit, abychom byli zticha a tata bude nadavat, kdyz jeho tym nebude dobre hrat. A pak bude ten film. Az do desiti! A pak vikend.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: no systemem vsuvek mezi dulezite zpravy vicemene nuti
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Nemusíš. Nikdo tě nenutí poslouchat rádio :)
    KURE
    KURE --- ---
    ALESH: problém je, že to docela hodně lidí považuje za důležité :/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: no vidis jaky blbosti musime poslouchat?!
    ALESH
    ALESH --- ---
    LORD_DE_SEIS: s mikrofonem za hokejem ... puvodne jsem o tom chtel napsat taky, sileny.
    NELLAS: to byl pokus o vtip.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALESH: největší lobotomie je na radiožurnálu kolem 17 hodiny, kdy se asi 10 minut střídaj jednotlivý sportovní komentátoři z úvodu jednotlivých utkání s informací, že stav utkání ve druhé minutě je 0:0 a že slovo předává dalšímu reportérovi ze zápasu Třinec-Ostrava, kterej řekne to samý
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ale kdyz jsme u toho, tak ještě přiznám, že jsem si právě opravila pračku a vyrobila vodováhu. Obcas se povede v rámci oprav i nejaky bonus.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Ehhm, 4:7 není remíza :D
    SITH
    SITH --- ---
    ALESH: random top3 výcuc událostí na brzké zpravodajství, když poslouchám rádio: "Mongolsko napadlo Severní Koreu, vláda upravila výpočet důchodů a Sparta remizovala v Brně 2:2".
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORD_DE_SEIS: pocitat a mluvit je jedine co umim a vubec se tim netajim. Oni všichni nemusí umet všechno, tak z toho nebud smutnej.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MICHELLEDANIELS: ty abys taky něco neuměla...
    tyhle lidi "Všechno vim, všechno znám, všude jsem byl a kde jsem nebyl, tam se chystám" mi vždycky přišli hrozně votravný
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALAMAN: uplne presny. Jakoze jeste to chapu na komercni televizi/radiu pro plebs. Ale proc mam proboha kazdou pul hodinu na zpravodajske stanic CRo+ poslouchat, ze Boby Brno remizovalo s Kedrou Ostrava 4:7. Kolik promile lidi tohle zajima? - a pokud je to zajima, muzou si to zjistit na 3 kliknuti rychleji a prehledneji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam