• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Přiznávám, ze je mi bytostně nepříjemné, když si někdo dobrovolně namaluje zdi domu, bytu, kavárny, etc. světle zelenou nebo oranžovou barvu nebo dokonce kombinaci obojího. Mám z toho depku. Připomíná mi to nemocnice a celkově se mi to opravdu ekluje #sorryjako
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NOFNAK: Já s tím v principu souhlasím (aniž bych teda hejtila olympiádu, naopak, letos jsem fakt nadšeně koukala). Totéž mě teď štve v akademický sféře - už je to taky závod na body v disciplíně extrémně formalistních textů, co už se nedají vůbec číst a jejich hodnota je z většiny zcela nulová (respektive jejich primární hodnota je generovat hierarchický žebříčky, do kterejch se umisťujou vědci). Hodně jsem nad tím přemejšlela právě v souvislosti s olympiádou, ty světový žebříčky a počty bodů a tak. Člověk je fakt strašně kompetitivní hierarchická opice, neustále hraje hry na body a dělá mu to dobře (hlavně určitejm typům samců, jejichž největší sen je probudit se jednoho dne jako silverback). Akorát ty hry hrozně rychle degenerujou a stávají se hrama pro hry, ze kterejch mizí jejich původní smysl. Sport byl kdysi o zdraví, síle, fair play, dneska je vrcholovej sport naopak extrémně nezdravá věc zaplavená dopingem, hlavně mít co nejvíc bodů za každou cenu. A akademický prostředí zase pomalu přestává bejt o poznání, diskusi a výuce a stává se územím individuálních hyperformalizovanejch exhibic, zbytečnejch textů, navoněnejch fixlů a nekonečnejch egotripů, hlavně mít co nejvíc bodů za každou cenu. A teď jedna věc je to vidět a umět to pojmenovat, ale druhá věc je, co si teď počít se svým životem, krucisakra.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOFNAK: samozřejmě
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    GRANTORINO: To samé můžeš udělat s mým příspěvkem.

    Prostě mne irituje, jak to nelze nikde minout. Přitom nějaká myšlenka sportovního chování, cti a dalších lidských kvalit je pryč.
    Jde už jen o bussiness.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOFNAK: no a přeskočit to a jet dál? To je fakt takovej problém?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    GRANTORINO: TV nesleduji, ale nějaký základní orehled o událostech potřebuji už třeba kvůli práci.
    Při pročítání zpravodajských serveru se tomu už prostě vyhnout nedá.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    A mně je to vlastně úplně jedno, jakej byl úvodní ceremoniál Olympiády, fakt. Olympiáda jako taková mne nijak nepobuřuje a nevidím rozdíl mezi bizarníma večírkama celebrit, kde je každej uměle upravenej a poučuje ostatní, co mají se sebou dělat.
    Spíš se divím, jak je z toho všeho každej na větvi.
    Tak ty média nesledujte, vždyť nikdo nikoho nenutí koukat a televizi, do mobilu etc. Není nic jednoduššího než to vypnout.
    To je jako se divit, že v době voleb je všude politika, rozhovory a billboardy...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Přiznám se, ze po posledních dvou příspěvcích uvazuji nad tím ze se na to podívám :D,
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NOFNAK: Přiznám se, že jsem úvodní ceremoniál OH sledoval při cvičení a nejenže mi nějaké natřásání divno-trans-bůhvíco-lidí bylo ukradené, ale navíc jsem moc nechápal, proč se tam tihle ne příliš vizuálně přitažliví lidé natřásali (navíc teda dost neuměle) v podstatě skoro třetinu celého ceremoniálu. Chápal bych a neměl problém s nějakou symbolickou účastí (jako že všeobjímající francouzská láska a tak), ale opravdu mi hlava nebere tuhle absurdní délku prezentace divnosti...
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Znovu přiznávám, že fakt nesnáším komerční sporty. Po tom, kdy skončí hokejky a kopačky, všude na mne skáče olympiáda. Fakt je mi ukradená úvodní ceremonie, je mi jedno, kolik morbidně obézních, transgender lidí se tam natřásalo, neviděl jsem ji a neuvidím. Jen mne totálně sere, že kamkoli vlezu, jsou tam nějací sportovci, kteří sportovcovali a vyhráli nějaké medaile. I na úvodních stránkách zpravodajských portálů, úvodních, nikoli v sekci sport.
    CALIGULA
    CALIGULA --- ---
    NACITALKA: chápu taky mě víc baví píchat a chlastat
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    miluju vuni sluncem rozpaleneho dreva, idealne nalakovaneho. pudy, stara nadrazi, stolete stodoly v srpnu, och...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Bytostně mne nebaví věci typu jídlo, večeře, zajít na kafe, kino nebo cokoli kde musí člověk vydržet sedět a nemůže dělat nic produktivního, jen společensky čekat až to skončí 🙃
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: To nevíš.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: ale ty víš něco jiného
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MLIKARNA: Já vím taky, tak se nevytahuj :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NELLAS: to ti neřeknu, kdo ví, ten ví...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MLIKARNA: Co víš?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Hehe a já to vím 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam