• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AXTHEB: No a já hned podložkama podložil dveře, kde bylo třeba, vrutama přidělal prahy, kde chyběly...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TOOMIX: Tenhle moment jsem měl přesně dneska!!!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Bojím se vypadlejch zubů. Kolegyně se mě ptala, jestli chci taky objednat takovou krabičku, kam se schovávaj vypadaný dětský zuby a ukázala mi ji! a málem jsem měla panickej záchvat.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: na trubkovy bomby?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SALVATOR: Vidíš, já při podobném stěhování akorát přicházím na to, že všechny tyhle schraňované poklady jsou úplně na hovno, nic z toho nefunguje jak má, a pár krabiček s mixem věcí z Bauhausu udělá řádově lepší práci.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    To se tak stane, kdyz komunisticka generace zvykla na to ze si musej pomalu vyrabet samodomo i hajzlpapir, odkoji dalsi generaci na pc adventurach kde se hodi kazdej spurek. A za tu dobu ma kazdej elektro spurek nejmin 5 generaci.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jako na rovinu, ani nevíte, jak sem po přestěhování do 100 let starýho baráku a zařízení dílny v něm byl rád, že sem předchozí roky škudlil každej šroubek, vrut a podložku a podobný kraviny, co mi zbyly.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TOOMIX: muj muz jednou spravil mikrovlnku nahradnim spojovacim dilem od skrine, kterou jsme v te dobe uz pet let nemeli.
    Dodneska o tom slysim, kdyz chci neco vyhodit s tim, ze to nepotrebujeme! 😀
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jsem přesně tento typ, co se týká kabelů, všelijakých redukcí a nabíječek

Dads when that random “just in case” piece of junk finally comes in handy 🥹 #shorts
    https://youtube.com/shorts/7Fw7bZoPyVU?si=N9BVdOUTIQVB2weF
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MICHELLEDANIELS: hustý :) Hele... neteře jsou hrozně fajn lidi, m,ám ještě malou neteř teda, ale mám ledničku pnlou jejich obrázků :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: jojo... taky posloucham rejpave, od koho mam ty diamanty (nemam diamanty), ten snubak, tu Pandoru, že asi přítel a hrdě říkám, že to nejsou úplatky, ale darky od neteře, ktera na ně maka na brigádě, protože me mq ráda. A o to je nosim raději :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nemam ráda prosecco a když se někdo baví o tom, že si k tomu dali prosíčko, tak vidim, jak usrkava z te vinné skleničky s malíčkem a nosem nahoru a připadají si posh s lahví z Lidlu za sedm pětek jen proto, že to má bublinku.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Nikdy jsem od žádného chlapa nedostala šperk(když nepočítám prsten z pouti). A občas se přistihnu jak čučím do výlohy klenotnictví koukám na náušnice a prstýnky a vymýšlím si příběhy... Někdy jsou to šťastné příběhy, někdy méně šťastné. A dost často těm příběhům závidím...
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Včera jsem úmyslně zapomněla koupit ocet, abych dneska ráno mohla jet do krámu a koupit si Alocasii. Nevím , kam dám všechnu zeleň , protože mám plný i kamna a asi letos budem muset topit, ale nevadí . Mám radost , je krásná ❤️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VYHULENY_UFO: Jen počkej, až ti s tím americkým vojákem uteče! Budeš čumět :)))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MICHELLEDANIELS: Treba je to pravej Barry E. Wilmore, ten se fakt nemuze dostat domu :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VYHULENY_UFO: no ja čekám na kosmonauta, co se nemůže dostat domů, abych mu mohla poslat to prd, co mam. Nějací princove z Nigerie jsou pro me sračky...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TRISSIE: se teda tesim...na kreteny.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: ale to ti přijde z jinýho, lokálního.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TRISSIE: hned jsem kontakt nahlásila a blokla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam