• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    FRK_R23: v ism myslím můžeš klidně začít :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BERRUNA: Nic mě nenapadá, čekám až se někdo chytí.) A nebo se zhulim a vykašlu se na to;)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FRK_R23: tak nahoď
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: dam si kafe a zkusim neco nekde vymyslet..:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Jo ale kvuli Muskovi se hádát nechci :) ono se něco najde :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: Musk jako tema pro nyxaky uplne staci. Pak uz potrebujes jen popcorn a niveu na briska prstu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: To je nuda, chce to nějaký pořádný téma. Musk je prostě jenom freak.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zrovna dneska mam alespon dve hodky cas rozjet nekde nejakej flejmicek..V klubech o Elonu Muskovi to jde posledni dva roky nejlip.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kurva dneska bych se s někym s radostí pohádal.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    teprve v době, kdy se na Medvídka Pú začaly dívat moje děti, jsem zjistila, že Stokorcový les není les, ve kterém rostou stromy stokorce, ale les, co má rozlohu sto akrů :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: Ale to nic, bulíku. Mluví z tebe to pití. Euforii už máš za sebou a teď jsi v melancholický fázi.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MegaCockter mi dal dneska pekne zabrat. #broforce
    Ale to neni nic proti tomu, co se mi ted deje v praci. Makam za (doslova) dva, vsechno se sype jak domecky z karet a zbytek je v plamenech. Ale ja, ja to nevzdam! #planovac
    🔥🔥🔥
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tři měsíce po rozchodu s matkou mých dětí mi teprve dochází, jak nehoráznej idiot a kokot jsem byl. V době kdy ona všude chodila a sypala na mě špínu a hezkýho slova o mě neřekla, jsem já pořád chodil a bránil ji. Asi mě trochu zmátlo, že se mnou pořád tak ráda spala. Guess I'm just a sucker with low selfesteem.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    My se od gymplu scházíme po 5 letech a je to ideál, protože 5 let je dostatečně dlouhá doba na to, aby to všem stálo za to přijít a zároveň aby bylo o čem se bavit. :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    ACIDQA: u nas k tridni prijdou prumerne tak tri dalsi. Ale ten jeden vzdy rika, ze jsme vyjimka, ktera se schazi . (Letos mu bylo 70 a zase ho presvedcili, aby jeste ucil, nemaji odborne pedagogy, no. Fakt si nemyslel, ze v tomhle veku jeste ucit bude.). A tridni dava kondice z matiky stale, ta je neznicitelna.
    FIFI
    FIFI --- ---
    Sraz ze SS poradam JA! Mam na to dva asistenty:) jeden aktualizuje excelovskou tabulku s kontakty a druhy jde zamluvit hospodu v ulici, kde bydli. Take v te ulici bydli nase tridni, ta se samozrejme take ucastni.
    Nebyli jsme dobrej kolektiv, ale pod moji taktovkou se nas sejde velke množství. Zadam termin tak v lednu a musej si vischni v kvetnu udelat volno:) nejprve se zeptam nasi tridni, KDY se bude vyskytovat v republice a podle ni je termin urcen:) viz [BLO_GROS @ PŘED A PO ]

Jeden spoluzak je zde na nyxu, ale je tichej jako pěna! Nemuzu na nej ani praskat, ze furt mastil piskvorky:))

Ze ZS mam kontakty taky ja:)
    FRK_R23: je dobry vzit pamatnicky a fotky treba uz od skolky, mit je vytistene sebou. To je ihned o zabavu postarano!! :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    My se vídáme s klukama z gymplu a jednou za dva roky i celá třída. Se základkou jsme se viděli jen jednou od dob pátý třídy a to bylo ultraboží. Slyšet o úspěších, neúspěších, rozvodech, dětech, premiantech, co se někde skrejvaj, protože vojebali lidi přes MLM až po kluka, co se do třetí třídy neudržel stolici a teď je z něj úspěšnej žádanej truhlář, se kterym je fakt prima pokecat protože nasál životní moudro.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHEVALIER: ja buch mozna i prisel, ale neni pozvanka, myslim, ze se schazi par lidi a na kolektiv se sere
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Sraz z gymplu delame 2x rocne. Tridni nezveme, byla pinda, ale chodi matikar a cestinar (ted uz rida).
    Je to vzdycky dobry a me to bavi. Myslim, ze jsme nebyli uplne super kolektiv, ale dospelackej zivot plnej ruznejch nestesti, neuspechu, rozvodu apod. nas hezky sblizil. :))
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Na srazy nechodím. Nebyl jsem v kolektivech oblíben a ani já ty lidi vidět nemusím.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HEJSEK23: jeste tu byvala nase cestinarka z osmicky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam