• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SWALLOW2: Prostě jsem od rána nasranej a na někoho bych to vylil.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Nemyslim to nijak odobne, ale nikdy nechapu hlasku “dnes bych se pohadal”. Vubec netusim jakou emoci to uspokoji .. jak to clovekovi pomuze? Samozrejme, ze pohadat se k tematu, ktere potrebuji vyresit a je prede mnou tak to chapu …
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KURE: Možná si někoho vyndám z ignore :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Vždycky, ale úplně vždycky, když slyším nebo čtu, jak někoho něco pořádně nakoplo, tak si to i představím a v duchu se bavím tou představou, jak ten člověk letí kamsi pryč jako míč při fotbale :))
    KURE
    KURE --- ---
    FRK_R23: v ism myslím můžeš klidně začít :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BERRUNA: Nic mě nenapadá, čekám až se někdo chytí.) A nebo se zhulim a vykašlu se na to;)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    FRK_R23: tak nahoď
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: dam si kafe a zkusim neco nekde vymyslet..:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Jo ale kvuli Muskovi se hádát nechci :) ono se něco najde :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FRK_R23: Musk jako tema pro nyxaky uplne staci. Pak uz potrebujes jen popcorn a niveu na briska prstu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: To je nuda, chce to nějaký pořádný téma. Musk je prostě jenom freak.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zrovna dneska mam alespon dve hodky cas rozjet nekde nejakej flejmicek..V klubech o Elonu Muskovi to jde posledni dva roky nejlip.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kurva dneska bych se s někym s radostí pohádal.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    teprve v době, kdy se na Medvídka Pú začaly dívat moje děti, jsem zjistila, že Stokorcový les není les, ve kterém rostou stromy stokorce, ale les, co má rozlohu sto akrů :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: Ale to nic, bulíku. Mluví z tebe to pití. Euforii už máš za sebou a teď jsi v melancholický fázi.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MegaCockter mi dal dneska pekne zabrat. #broforce
    Ale to neni nic proti tomu, co se mi ted deje v praci. Makam za (doslova) dva, vsechno se sype jak domecky z karet a zbytek je v plamenech. Ale ja, ja to nevzdam! #planovac
    🔥🔥🔥
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tři měsíce po rozchodu s matkou mých dětí mi teprve dochází, jak nehoráznej idiot a kokot jsem byl. V době kdy ona všude chodila a sypala na mě špínu a hezkýho slova o mě neřekla, jsem já pořád chodil a bránil ji. Asi mě trochu zmátlo, že se mnou pořád tak ráda spala. Guess I'm just a sucker with low selfesteem.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    My se od gymplu scházíme po 5 letech a je to ideál, protože 5 let je dostatečně dlouhá doba na to, aby to všem stálo za to přijít a zároveň aby bylo o čem se bavit. :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    ACIDQA: u nas k tridni prijdou prumerne tak tri dalsi. Ale ten jeden vzdy rika, ze jsme vyjimka, ktera se schazi . (Letos mu bylo 70 a zase ho presvedcili, aby jeste ucil, nemaji odborne pedagogy, no. Fakt si nemyslel, ze v tomhle veku jeste ucit bude.). A tridni dava kondice z matiky stale, ta je neznicitelna.
    FIFI
    FIFI --- ---
    Sraz ze SS poradam JA! Mam na to dva asistenty:) jeden aktualizuje excelovskou tabulku s kontakty a druhy jde zamluvit hospodu v ulici, kde bydli. Take v te ulici bydli nase tridni, ta se samozrejme take ucastni.
    Nebyli jsme dobrej kolektiv, ale pod moji taktovkou se nas sejde velke množství. Zadam termin tak v lednu a musej si vischni v kvetnu udelat volno:) nejprve se zeptam nasi tridni, KDY se bude vyskytovat v republice a podle ni je termin urcen:) viz [BLO_GROS @ PŘED A PO ]

Jeden spoluzak je zde na nyxu, ale je tichej jako pěna! Nemuzu na nej ani praskat, ze furt mastil piskvorky:))

Ze ZS mam kontakty taky ja:)
    FRK_R23: je dobry vzit pamatnicky a fotky treba uz od skolky, mit je vytistene sebou. To je ihned o zabavu postarano!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam