• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACKO
    ACKO --- ---
    ALESH: nemusíš to hrotit, já jsem si našla hned 2 důvody, proč tě nesnášet, spektrum máš dostatečně pokryté
    ALESH
    ALESH --- ---
    NELLAS: mas priklad, kde se toho dopoustim?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Nejíst maso je v pohodě. Vykládat lidem, proč by neměli jíst maso, to je ta správná aktivita (které se poslední dobou na nyxu dopouštíš, tedy jsi na správné cestě).
    ALESH
    ALESH --- ---
    VYHULENY_UFO: myslim ze bohuzel milovat Putina neni u nas zdaleka tak kontroverzni, jako nejist maso.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: zacni milovat putina a sdilej jeho myslenky.. sdilej jeho lasku nejen k muslimskym teroristum. hizbalah, taliban, budes je mit vsechny pod jednou strechou a zcela jasne uvidis i nacisty na ukrajine.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALESH: no ještě ti chybí začít dělat crossfit
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FRK_R23: To bych snad radši začal fetovat
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ALESH: Ale zase by to byl takovej hezkej hattrick
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: Můžeš volit SPD.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Poprve v zivote jsem si koupil kolo. Stal jsem se tedy cyklistou - v Praze, tedy nekym koho min. pulka Prahy nesnasi. Jsem jeste vegan a to je podle vyzkumu druha nejmene oblibena skupina hned po narkomanech. Spolu s kontroverznim nazorem, ze by Izrael nemel pachat valecne zlociny, se ted citim jako vyvrhel spolecmosti.
    Nejake navrhy co muzu delat dal, aby me nenavidelo jeste vice lidi? Narkomanem se stat neplanuji.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Radši bych děti vychovával sám, než se bavit s ex. Ale dětem mámu brát nechci a nebudu.

Snad se nepiju.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    STEPNI_VLK: takže v realitě je to moc fajn a příjemnej člověk?

Mí norníci mi rozumějí...
    FAT
    FAT --- ---
    : Nevím, ke mně se chovala na Nyxu naprosto normálně, bez nadávek a impertinencí. Normálně jsme korespondovali přes poštu o spoustě věcí. Ale vím, že se spoustou lidí byla na kordy. Bohužel jsem ji nepoznal osobně, byla to moc hezká ženská.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    TOOMIX: díky za připomenutí starýho traumatu, co z nás s timhle mohlo vyrůst 8)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Pokud chceš traumátko... já tyhle věci asi úspěšně vytěsnila.

Slniečko- Raťafák ma narodeniny
    https://www.youtube.com/watch?v=YUPiJa9-6k8
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: teď jsem to viděla poprvé, i mám trauma.
    stále nemám slov
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Foobar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARGANNAH: To tvrdí všichni (to inside info).
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NELLAS: Mně tím naštěstí taky netraumatizovali. Matka ho sama nesnášela, dokonce měla nějaké inside info že prej nenáviděl děti.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Já slyšela zkazky, ale teď jsem to poprvé viděla na vlastní oči. Jsem ráda, že mě tímhle nikdy nikdo netraumatizoval... i když takhle zpětně byl Raťafák taky dost horor :D
    Teda i tehdy. Ale zpětně je extra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam