• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    STEPNI_VLK: ne ne, to není nutné:)

To byl spíš takový nyxí vtípek...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NICOLLETTE: Jestli chceš, tak ti s ní můžu zkusit domluvit schůzku, aby sis v tom udělala jasno sama. ;) Ale ano, budu se opakovat, v reálu je celkem fajn. Pravda, netuším, jak se chová k lidem, kteří jí (moc) nevoní...

PALEONTOLOG: Může to být tak i tak. Vždyť je to fuk. Jinými slovy, ať hodí kamenem ten, kdo aspoň občas nepodlehne svému stínu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    cyklisti (až na ony níže vyjmenované) mě neserou, ale co mě sere masivně, jsou lidi, kteří v obchodě postaví vozík vedle regálu, pak udělají tři kroky vzad a hluboce se předkloní pro něco ve spodní části regálu u vozíku. jeden takovej efektivně zabrání přístupu k víc než dvěma metrům prodejní plochy!
    tak ti mě serou ještě víc než lidi, co postaví vozík do uličky napříč.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALESH: přidej na batoh LGBT+ odznáček!

a nebo můžeš s tím kolem jezdit co nejblíž prostředku silnice (zn: YOU SHALL NOT PASS!), případně se motat v silnici hned vedle vyhrazeného cyklopruhu, abys nasral i tu část řidičů, kteří jinak vyznávají vzájemnou toleranci všech účastníků silničního provozu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    STEPNI_VLK: čili chceš říct, že ti sluníčkoví lidé si jen pro pobyt na internetu nasadí zlou masku, jo? :)) a nemůže to být třeba naopak?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: jedno lepší než druhé
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: gratuluji, uz umis vkladat obrazky. preji pekny zbytek dne.
    ALESH
    ALESH --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: ja si myslim, ze kdyz zacnes milovat putina, bude ti fakt lip a budes mit i vic pochopeni pro muslimsky teroristy. ja jsem liberal, me je jinak u prdele, ze nezeres maso.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ALESH: nemusíš to hrotit, já jsem si našla hned 2 důvody, proč tě nesnášet, spektrum máš dostatečně pokryté
    ALESH
    ALESH --- ---
    NELLAS: mas priklad, kde se toho dopoustim?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALESH: Nejíst maso je v pohodě. Vykládat lidem, proč by neměli jíst maso, to je ta správná aktivita (které se poslední dobou na nyxu dopouštíš, tedy jsi na správné cestě).
    ALESH
    ALESH --- ---
    VYHULENY_UFO: myslim ze bohuzel milovat Putina neni u nas zdaleka tak kontroverzni, jako nejist maso.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: zacni milovat putina a sdilej jeho myslenky.. sdilej jeho lasku nejen k muslimskym teroristum. hizbalah, taliban, budes je mit vsechny pod jednou strechou a zcela jasne uvidis i nacisty na ukrajine.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ALESH: no ještě ti chybí začít dělat crossfit
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FRK_R23: To bych snad radši začal fetovat
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ALESH: Ale zase by to byl takovej hezkej hattrick
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: Můžeš volit SPD.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Poprve v zivote jsem si koupil kolo. Stal jsem se tedy cyklistou - v Praze, tedy nekym koho min. pulka Prahy nesnasi. Jsem jeste vegan a to je podle vyzkumu druha nejmene oblibena skupina hned po narkomanech. Spolu s kontroverznim nazorem, ze by Izrael nemel pachat valecne zlociny, se ted citim jako vyvrhel spolecmosti.
    Nejake navrhy co muzu delat dal, aby me nenavidelo jeste vice lidi? Narkomanem se stat neplanuji.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Radši bych děti vychovával sám, než se bavit s ex. Ale dětem mámu brát nechci a nebudu.

Snad se nepiju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam