• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Mám 12 triček a všechna jsou stejnáý střih a černá. Pak mám 4 šílené vlastnoručně šité sukně a tenké šedé leginy pod sukně na zimu. Jediné kalhoty co vlastním jsou vlastně z hasičské uniformy :) A letos jsem si pořídila troje šaty. Je to skvěle kombinovatelné i za tmy. Jo a nemám žádné sportovní oblečení, protože nesportuju. Ani boty. Jakože tenisky botasky bo tak.. Ale do práce jezdím na elektrokole. Jo a vlastním jedny BF sandály, nízké kožené boty, dvoje lodičky, pohory a dvoje gumáky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V návaznosti na diskuzi o ženském oblečení se přiznávám, že zneužívám toho, že máme se synem tč. stejné velikosti triček a obuvi, a když přijde bída na kozáky, chodím mu do skříně na čistá trička a ponožky. A kecky máme taky stejný, to byla záměrná koupě, protože je to levný a pohodlný model.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: děkuju

MICHELLEDANIELS: no, on není zvířecí vzor jako zvířecí vzor. Ty moje šaty jsou dost střízlivé.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TOOMIX: "zachrochtej strýčku!":))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TOOMIX: Jak pravil nekdo v komentarich: “Tohle je zrůdnější než režim v kterém to provozoval.”
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNSEEN: pohled do moji satni skrine je jako kdyz se koukate do uhelnyho dolu. cernota. me jedine necerne obleceni sestava z tmave modreho pyzama a tmave zeleneho zupanu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Mě zase vytáčí takové ty kecy "díky těmto šatům se cítím žensky, to jsem se v kalhotách nikdy necítila". Holt kahoty nosí jen mužatky :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ELIZHANNAH: nemyslela jsem zensky jako obecne zensky, ale takovy to, kde pod fotkou napisou "tadle sukne s volanem je desne zenska". Protoze v dzinovy minisukni, pyco, chodej chlapaci!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    A perleťové knoflíčky!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    GIRAFFKA: jj, ženský oblečení je často pekelný. Já nemám ráda nápisy a obrázky na tričku a vlastně většinou ani vzorované oblečení, toleruju jenom pruhy, ale i ty jenom někdy a na něčem. Krajky mě škrábou nebo lechtají. Vlastně nemám ráda ani podpsenky, protože mě odjakživa tísní. A vlastně většina oblečení je mi odjakživa nějakým způsobem nepříjemná, škrábe, tísní, lepí se na mě atd. Od dětství je to furt stejný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: ale zaroven se priznam, ze spojení šaty se zvířecí vzorem + divadlo, me tenkrát dost vyděsilo :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MULTICAT: za me ti i "vic ženská" styl moc sluší, ale stejne tak ti sluší tvuj osobity styl, jsi sva a je to hezké :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: já Tě viděla před pár dny a jsi moc krásná. Nevím, kolik Ti je, ale přijdeš mi dost mladá a jsi hubená. :)

A jinak s oblečením to mám dost podobně. I jsem se snažila párkrát bejt víc "ženská", ale nejsem to já.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    V pořádku! Tím víc puntíků, kytiček, krajek a volánků pro mě!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    věřím, že v oblečení existujou přesně dvě barvy - černá. (a teda když je nad 30 stupňů, tak bílá u trika).
    a vzor je jeden - barva po celý ploše.
    jakmile člověk přijme tuto víru, významně to zlepší kombinovatelnost šatníku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Nesnasim "zensky"obleceni-volanky, puntiky, vetsina krajek, kvetinovy vzory, pudrove ruzovou, bezovou, telovou... jako at si to ostatni nosej, ty jsou v tom cajk, ale ja v tom vypadam priserne a cejtim se jeste prisernejc.

A obecne me sere vzorovany obleceni, krom pruhu a par geometrickejch vzoru, takze 90% satniku je jedobarevnejch (mam jediny vzorovany saty s negeometrickym vzorem, v tech jsem nadherna.).

A pravda,taky jsem mivala jedny krasny kytickovy vobtahly minisaty, nosila jsem je s kytickovejma martenskama,sitovkama,kozenou bundou a zebri kabelkou, ale to jsem byla mlada, krasna a hubena. Ted jsem min mlada, krasna a nehubena.
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: Dávej napříč celým internetem lidem vždy nevyžádané rady zatímco potřebují pochopení nebo přijetí. :))
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Přiznávám se, že jsem si teda z Benátek na zadek nesedla...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: vetsina nebude chtít slyset, že se sem tam chová úplně stejne, jen ta sebereflexe u nekoho pracuje lip, u nekoho hůř (respektive, ta mylna domněnka, že když si myslim, že si to nekdo zaslouží, tak se tak můžu chovat taky). No a když vis, že si sem tam píča a jsi s tim v pohodě, tak ten projev ma pak snazší průchod...

Ale musím priznat, že me se taky často hůř pracuje s vedomim, že každý tu osobnost ma ve skutečnosti uplne jinou, než tu prezentuje a často si ty ID omlouvat uz ani nechci.
    Nyxaky obcas potkavam, ani se nijak nehlásím, jen vždy sleduji, jake povahové rysy z nich vychází reálně. O to je pak vtipnejsi číst výkřiky tady :)
    OBLESTIL_VRANU
    OBLESTIL_VRANU --- ---
    Můžu, chci, ale nevím jestli je to dobrý nápad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam