• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FRK_R23: jo, já vím. Mě jednou chtěl ex urazit a nazval mě hipsterkou. Je to vlastně braný jako nadávka. Takže asi nechápu, proč. A nevím, jestli jsem hipster? Je nějakej test, jako na ADHD?
    Jak.se pozna rozdíl mezi směšným hipsterem a nesměšným?

Nesměj se! :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Nikdy jsem pořádně nepochopila, kdo je vlastně hipster/ka.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    to bude nějaký kolík :D
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Když není muž doma, tak spím se zbraní (nebudu specifikovat) pod polštářem.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SITH: Mkay, beru si na tebe číslo :D.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznávám, že vlastním zateplenou mikinu koupenou z e-shopu jedné z mých oblíbených skotských palíren whisky, Highland Park, kdysi před pár lety. Tehdy jsem ještě ovšem netušil, že to bude až takové terno. Nosím ji v podstatě celý podzim a jaro, je-li nějaké, plus notnou část zimy, jenom s trikem pod ní. Je to moje nejoblíbenější mikina ze všech, které jsem si kdy koupil. Foto dodávám pro ilustraci - v téhle kombinaci ji nosím nejčastěji.

Mimochodem, ty boty na fotce jsou české značky Saltic (model Aragon) a jsou to také miláčci. Mám je už od dob, kdy jsem se živil moderováním sokolnických ukázek a výcvikem dravých ptáků, tj. přes 8 let. Tehdy jsem je poprvé viděl u kolegy, který si je pořídil. Jsou to jediné boty v mém životě, které ani po takhle dlouhé době nemají vydřenou vnitřní stélku na vnějších bocích pat - to byl ostatně tehdy jeden z hlavních důvodů, kvůli kterému mne zaujaly u kolegy, mimo vzhledu samozřejmě. Podrážky jsou sešlapané naprosto minimálně a vnitřek vůbec nesmrdí. O pohodlnosti ani nemluvě. A navíc jsou vyrobené u nás v Evropě, žádný čajna šmejd. Dal jsem za ně tehdy bez stovky 3 tisíce. Barva už za ty roky vybledla, ale jinak jsou snad nezničitelné... Byly se mnou na Islandu, ve Skotsku či v Itálii. A kdybych měl možnost koupit si ty samé ještě jednou, udělám to bez mrknutí oka.

SITH
    SITH --- ---
    dokážu rozebrat, vyčistit, opravit a zase sestavit pračku a sušičku, když začnou hlásit chybu nebo ucpané filtry a hadice, případně ucpané čerpadlo, sám během dopoledne o víkend, aniž bych musel volat opraváře, čekat dva týdny, poslouchat jakou jsme koupili blbou značku s namontovaným čidlem poruchy po záruce, abychom za to zaplatili 5k bez dokladu na ruku.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Mám asi sto párů bačkor a nějakou tu w210. A nejaké ty příbuzné w2..
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Mám obří nenositelné pončo z tlusté kousací ovčí vlny koupené vysoko v horách v Černé hoře. Přiznávám se, že nevím, co s ním.

Byli jsme tehdy na válecí dovolené u moře. To je věc, která mě k smrti nudí, ale manžel to má rád, přál si to a já věděla, že děti si to užijou. Tak jsem souhlasila. Co pár dní jsem ale donutila ty svoje koupáky někam vyrazit a něco objet (čímž se teda jen ukázalo, že Černá hora je zaměřená hlavně na ty koupáky a poznávací a kulturní turismus moc neumí). Manžel-Jugoslávec mi vyprávěl o vladykovi Negušovi, který to tam dal za dávných časů hodně dohromady, tak jsme se jeli podívat do jeho rodiště. Bylo tam celkem houby, ale jelo se tam dechberoucí krajinou temných, nepřístupných hor s vrcholy v mracích. Dole na pobřeží u Budvy bylo vedro, slunce a červenec, ale nahoře byla zima, lezavé vlhko a totální říjen. Klepali jsme kosu všichni čtyři. V Negušově rodišti bylo naštěstí pár stánků s blbostmi pro turisty a mimo jiné tam měli místní (aspoň doufám), notně předražené výrobky z hrubé vlny. Nalítli jsme na ten stánek jak vosy a všichni si pořídili ovčí příšernost. V tu chvíli nám bylo úplně fuk, že to stojí ruku a nohu, že ta vlna strašně kouše a že je to v podstatě úplně nenositelné. No. Takže od té doby mám obří ovčí pončo, říkám mu Neguš. Nosím ho jenom tehdy, když je opravdu příšerná zima, jinak visí většinu roku ve skříni. Kočky milujou ty jeho třásně, hrajou si s nimi a loví je a každou chvíli nějakou urvou, už je tím pádem hrozně opelichané, ale co s tím, přece to nevyhodím, že. Takže když je téma "přiznejte se, jaké máte oblečení", tak já se teda přiznávám k tomuhle nepraktickému, předraženému, kousacímu, nenositelnému ponču. Srdečné pozdravy posílají černohorské ovce.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Já mám 8 triček, 4 kalhoty, 9 mikin, jednu vestu a jednu zimní bundu. 2 boty přes rok, jedny zimní. Zimní čepici a rukavice. Spodní prádlo nepočítám.
    Přiznejte se taky, co kdo máte za oblečení, obohaťte naše životy.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a ponožky jedině černý nejméně v pěti párech
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Mám 12 triček a všechna jsou stejnáý střih a černá. Pak mám 4 šílené vlastnoručně šité sukně a tenké šedé leginy pod sukně na zimu. Jediné kalhoty co vlastním jsou vlastně z hasičské uniformy :) A letos jsem si pořídila troje šaty. Je to skvěle kombinovatelné i za tmy. Jo a nemám žádné sportovní oblečení, protože nesportuju. Ani boty. Jakože tenisky botasky bo tak.. Ale do práce jezdím na elektrokole. Jo a vlastním jedny BF sandály, nízké kožené boty, dvoje lodičky, pohory a dvoje gumáky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V návaznosti na diskuzi o ženském oblečení se přiznávám, že zneužívám toho, že máme se synem tč. stejné velikosti triček a obuvi, a když přijde bída na kozáky, chodím mu do skříně na čistá trička a ponožky. A kecky máme taky stejný, to byla záměrná koupě, protože je to levný a pohodlný model.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: děkuju

MICHELLEDANIELS: no, on není zvířecí vzor jako zvířecí vzor. Ty moje šaty jsou dost střízlivé.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TOOMIX: "zachrochtej strýčku!":))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TOOMIX: Jak pravil nekdo v komentarich: “Tohle je zrůdnější než režim v kterém to provozoval.”
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNSEEN: pohled do moji satni skrine je jako kdyz se koukate do uhelnyho dolu. cernota. me jedine necerne obleceni sestava z tmave modreho pyzama a tmave zeleneho zupanu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Mě zase vytáčí takové ty kecy "díky těmto šatům se cítím žensky, to jsem se v kalhotách nikdy necítila". Holt kahoty nosí jen mužatky :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ELIZHANNAH: nemyslela jsem zensky jako obecne zensky, ale takovy to, kde pod fotkou napisou "tadle sukne s volanem je desne zenska". Protoze v dzinovy minisukni, pyco, chodej chlapaci!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    A perleťové knoflíčky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam