• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    JESSENKA: 🫂
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    FIONOR: 🩵
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JESSENKA:
    Every time someone steps up and says who they are, the world becomes a better, more interesting place. So thank you.
    cpt. Raymond Holt (B99)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KURE: jako desetizubej?
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    cely zivot jsem koukala po holkach...pry to je normalni....v puberte mne zacalo vzrusovat zenske telo , ale babicka mi rekla ze to je spatne a ze je to ostuda....brzy jsem se vdala za fajn muze a dala mu dve deti ale citila jsem se nestastna....babicka i mama mi rekli ze mam vic pracovat a nemyslet na blbosti....sex s muzem se mi libil ale nenaplnoval....zacal mne podvadet a ja byla zticha protoze deti a stud za to , ze mne pritahuji zeny....trpela jsem ale vyhledala psychologa ktery mi pomohl prijmout mou orientaci ve 32letech....muz odesel a roznasi o mne ze jsem frygida a trpel se mnou....babicka mne odepsala protoze se stydi...mama taky...deti jsou tez spis proti me....ale citim ulevu...ano , jsem lesbicka...
    AIST
    AIST --- ---
    V sobotu mě čekají pilotní zkoušky... mám z toho trochu nervy :D
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Tak tvorba "ultimátního pracovního playlistu" by mi šla. A teď ještě ta práce, eh...
    KURE
    KURE --- ---
    každej by měl mít jednou za čas dekadentní ráno se vším co k tomu patří.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Já taky neřek, že to je ráno špatný, ale že to je dekadentní. Což často sám vlastně považuju za pozitivum.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Ke kávě patří cigaretka, ale vím, že na to tě neutáhnu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že mi žádná část dne ani noci nepřijde jako "špatný čas na zmrzlinu" :-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: :D
    Ke kávě, viď.

Tak zejtra, mám tam ještě jeden zbytek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Cpát se zmrzlinou ráno mi osobně teda přijde víc dekadentní, ale budiž :⁠-⁠)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MULTICAT: j prase podle mě je člověk, kterej tu zmrzlinu začne jíst ještě předtím než dojde k pokladně, ale samozřejmě návyky ve percepci sebe samého máme každý jiné naštěstí.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: no, mohla jsem počkat do rána. To už je tak elegantně dámičkovský. Tato poloha přeci jen lépe odpovídá mému naturelu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Tak to nejsi dobytek, když tě k tomu dohnala nutnost odmrazit mrazák, ne?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KOUDY: byla to strašná oběť, já už takhle pozdě nejím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MULTICAT: hezky sis tu zmrzku obhajila :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jsem dobytek. Včera večer jsem přijela domů z práce v půl desátý a sežrala zbytek zmrzliny, kterou jsem měla od léta v mrazáku.

Musím to všechno už zlikvidovat, abych mohla mrazák konečně odmrazit.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: uplne vidim, jak mas mastnou hubu a prsty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam