• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja jsem nedávno behem celého dne sežrala celé salko. Myslela jsem si, že si dam tak trošku... davka jesenky. Jenže jsem večer škrabala plechovku. Stane se...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ARGANNAH: No vidíš, a se mnou chipsy nedělají vůbec nic. Ale polož přede mě arašídové křupky od Secalo a ten slogan "nikdy nezůstaneš u jedné" z obalu ti můžu po pár minutách na prázdném sáčku, kdy jako poslední vyluxuju ty pro ně typické "odrobinky", podepsat fixou. ;)

Prostě sto lidí, sto chutí. Naposled jsem to vyřkl teď v rámci Whisky Life Prague, kde byla jedna z 8 flašek Special Releases dle mého názoru - kulantně řečeno - dost nepovedená záležitost s totálně zamaskovaným charakterem palírny, navíc předražená, a docela dost lidí si nad ní pomlaskávalo, dokonce si ji nechali nalévat i opakovaně.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tyve. Tohle mi nedělá vůbec nic. Ale položte přede mě sáček nachos nebo česnekových chipsů a jsem v hajzlu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KUBIIK: je to děsně návykový...
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    GRANTORINO: U mě by to bylo čtvrtku lžičky - buďme realisti - deset lžiček.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se ze uz mam v kosiku salat za docela dost penez.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Já mám tohle... Pistáciová nutella 👌 žerou to hodně v Íránu, holt levný pistacie ..
    Ale ujídám tuhle skleničku už rok, vždycky jen čtvrtku lžičky.. :)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Přiznám se, že nutela mě neláká. Ale arašídový krém s bílou čokoládou zmizel fakt rychle. Mňam.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Přiznávám, že když otevřu Nutelu tak rovnou můžu zahodit víčko a Vlkovo kolegovi úplně rozumim
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznávám, že v Milce je na můj vkus tolik cukru, že už ji v podstatě ani za čokoládu nepovažuju, a že jsem tudíž Milku neměl pěkných pár let, ne-li přímo desetiletí. A sníst celou tabulku, natožpak tu 300 gramovou, tak mě minimálně pálí pusa ještě několik dní potom... Ale spíš by mi bylo vcelku dost blbě.

Nicméně jeden můj bývalý sokolnický kolega bych schopen sežrat celou 400 gramovou Nutellu během jednoho dne, maximálně dvou. A to už jde teda úplně mimo moje chápání. :)
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    Přiznávám že někdy si koupím velký salát od Milky a dám si ho večer k filmu!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Obohacenej o oříšky, který jsou taky zdravý!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MULTICAT: A kakaovník je rostlina, takže čokoláda je víceméně salát.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: orisky jsou zdravy!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Sežrala jsem celou oříškovou čokoládu. Prase!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Změnila jsem praci. Nějak ani nevím jak.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Měl bych najít práci. Ideálně nějak.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Musím změnit práci. Ideálně nějak rychle a bezbolestně.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    High performance mode on.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VERSONNENHEIT: Maluju se, protoze jsem tak hezci a libi se mi to. Plus menit ruzne rtenky me i bavi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam