• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    Přiznávám že někdy si koupím velký salát od Milky a dám si ho večer k filmu!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Obohacenej o oříšky, který jsou taky zdravý!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MULTICAT: A kakaovník je rostlina, takže čokoláda je víceméně salát.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: orisky jsou zdravy!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Sežrala jsem celou oříškovou čokoládu. Prase!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Změnila jsem praci. Nějak ani nevím jak.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Měl bych najít práci. Ideálně nějak.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Musím změnit práci. Ideálně nějak rychle a bezbolestně.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    High performance mode on.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VERSONNENHEIT: Maluju se, protoze jsem tak hezci a libi se mi to. Plus menit ruzne rtenky me i bavi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VERSONNENHEIT: foťákové filtry jsou milosrdné.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MADIETTA: věc názoru. Mně přijde že tady vypadáš nejlíp ze všech fotek, který jsem na nyxu viděla [MADIETTA @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.]
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: to mi přijde velice hezké. Ta konečně mohla říkat, že to dela JEN pro sebe :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VERSONNENHEIT: maluju se, protože bez namalování vypadám hnusná a stará, s namalováním vypadám míň hnusná a míň stará. Nemáš zač.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nemám ráda adventní trhy.

Příroda stvořila prosincovou tmu a zimu proto, aby člověk byla zalezlý u kamen s čajem a knihou, ne aby promrzlý popíjel grog, kupoval rukodělné výrobky, konverzoval se sousedy a poslouchal děti z místní školky, jak zpívají koledy.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LIMETA: Smazala jsem si prodejní diskuze, aukro zablokovala a jeden zapomenutý Swap nabídl k mému projektoru promítací plátno za čokoládu. Takže jedu od milého do práce se zastávkou v Praze a s tímto čahounem.. Tak a přiznávám, že mám asi problém, protože tohle už neschovám, ale taky dětinskou radost

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Dneska v práci šéfuju jenom sebe, tak sem si koupil Republiku s Colou ať si zima studí jak chce.
    Budu mít v piči. To je můj dnešní plán
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Slíbil jsem synovi a ženě, že dokud bude na ZŠ, budu mu věnovat čas a vozit ho ze a do školy a na kroužky, protože je tam špatný spojení. Jsem pro něj k dispozici a mám zkrácený úvazek v neziskovce, i když to lepím ještě se dvěma DPČ...

Příští rok by měl být na střední a bude samostatnější. Přemýšlím, co dál. Většinu (pracovního) života už mám za sebou.

A tak, ačkoliv jsem předtím přes 14 let pracoval na různých místech na MPSV v Evropském sociálním fondu, včetně místa pod jedním náměstkem, chvíli si hrál na vedoucího IT na FSV, hrozně mě láká si udělat rekvalifikaci na elektrikáře a navíc instalatéra.

Zatímco moje někdejší spolužačky jsou na různých.vysokých postech v diplomacii, na Komisi nebo šéfují všude možně...tak já jsem onemocněl už při studiu. A chtěl bych umět aspoň víc řemesel, když už nemluvím třema a vice jazykama...

Hlavně přeju synovi, aby se dostal, kam chce, mohl dál hrát na kytaru a založil si tu kapelu. A nikdy, nikdy, nemusel jít do války. Moje ségra psala, že byla hospitalizovaná s matkou toho dobrovolníka, který padl u Bachmutu. Tu bolest ze ztráty jediného syna si nedovedu vůbec představit.
    MLUFFY
    MLUFFY --- ---
    Stýská se mi po Skotsku mnohem víc než po ČR. A mám z toho výčitky, protože rodinu a kamarády mám přeci v ČR.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MULTICAT: Ježiš, přes to jsem roky jezdila do Litomyšle.. ach, ty vzpomínky 🤣🤦
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam