• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    LIQUID_SOUND: snowys_life0 :-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    VESTIGIA: mr.kitters.the.cat?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Ujíždím si na IG účtu jednoho týpka, který postuje záběry z mini kamery, co nosí jeho kočička. Čtyřnohá. Ta videa jsou neskutečně roztomilá. Navíc ta kočka je hrozně ukecaná.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AIST: moje tetování by se Ti určitě líbilo!
    :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    AIST: me, kdyz se neco nelibi, tak nechapu, ze se to nekomu jinymu vubec muze libit, kdyz je to tak vosklivy!
    AIST
    AIST --- ---
    Mě se tetování nikdy nelíbila, ale chápu, že se to někomu líbí...
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Mne to trvalo 13 let, muselo to byt neco, co je nadcasovy a budu se na to chtit koukat i jako stara, zapskla baba. Povedlo se.
    A priznam se, ze jsem tam sla s tim, ze chci neco maleho na zapesti a odchazela jsem s barevnym predloktim :D ale nelituju toho a nikdy nebudu...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Mám to stejně.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    RANDOM_NIGHT: tri roky jsem vodil rano dite do skolky. odevzdavka v osm nejpozdeji. tu samou dobu jsem mel ob tyden odpoledni od dvanacti.
    takze dany tyden jsem vodil dceru do skolky tak ze jsem pres pyzamo prehodil kalhoty, mikinu a bundu a nasledne jsem to doma ze sebe schazoval cestou zpatky do postele.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ADELHAIDA: Já se vždycky pro něco rozhodnu, nedotáhnu to a pak jsem vlastně ráda. Toto kolečko se opakuje aspoň jednou do roka :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznám se, že bych chtěla kérku, ale za celej asi 12 let jsem nenašla obrázek nebo text, se kterým bych mohla žít.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Šla jsem na running sushi v pyžamu.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CAMKA: <3
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MULTICAT: Já zase kousíček z knížky od Jacka Kerouaca, který mě zasáhl už asi ve 14, abych měla aspoň nějaký kontakt s nadějí a příslibem světla... na zápěstí (abych to furt viděla), fontem z psacího stroje - to dá rozum! before it was cool - tehdy ještě hipstři neexistovali :))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    ERVIN: a ono to místo toho jen odplaví ten vajgl do nejbližší řeky...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přiznám se, že jsem si ve dvaceti nechala vytetovat kresby mojí oblíbený paní, abych měla na sobě aspoň něco ráda. :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Stává se ze mě zimomřivá stařena. Uí!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    STEPNI_VLK: chapu. Pro me je jakejkoliv dalsi hrnek peklo. Mam dva svy hrnky s Pixies a Jarouskem Pleslem, kde me obouva strevic, jiny nepotrebuju a nechci! :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NICOLLETTE: ...na drubou stranu, neni to shit i na vyrobu hajzlpapiru?
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    dneska jsem si koupi Monster
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak tím je ale zase vyřešenej ten sběr ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam