• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Mám fakt ráda Vánoce a prosinec obecně.

Jako puberťák jsem svátky samozřejmě nesnášela, pak jsem je x let neřešila a radši pracovala, protože jsme beztak měli sezónu, a zima celkově byla zahalená v náročné práci...

A včera, když jsem pozdě večer projížděla venkovem a viděla všechny ty rozsvícený stromy a ozdobná světla na kandelábrech, docvaklo mi, jak moc ráda to mám. A že se těším na Štědrý den strávený u našich zdobením stromku a kradením cukroví a tradičním tatínkovým playlistem.

Zjišťuju, že je to pro mě důležité. A že by mi to chybělo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jediný spravny hmm je "hmmm, nudlová..." :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NICOLLETTE: Jediny spravny Hmm je od Geralta..Cesmir nikdy nebude sigma!

Geralt saying "Hmm" for 90 Seconds ¦ The Witcher 1080p HD
    https://www.youtube.com/watch?v=XgAz5VEAcnI
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOUDY: a co teprve to jeho empatický "Hmm"
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Uz jsem fakt alergickej na Cestmira Strakatyho kterej na me skace ze vsech zakouti internetu.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LUSINDA: Podobně špatný pocity jsem měl ještě v obchodech s oblečením, když jsem je zkoušel v zimě absolvovat s bolavým křížem. S bolavým křížem se nedá proplítat mezi regálama a pořád se vracet do kabinky a z kabinky, protože ten hadr nepadne...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: ha a máte ho i v Brně (pobočku)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GREAT_R: udělej výlet do pražského booktherapy ☺️ tam to potěší. Ale máš pravdu jít do Luxoru, kde se pomalu ty knihy prodávají na kila je ehm ...nanic 😅
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KAIAFOX: asi jo, ale i tak mám kopřivku, když se nekde flákáme po trzích a někoho napadne, že máme jít so knihkupectví a tam si začne (světe div se) prohlížet knihy. Po pěti minutách řeknu, ať si v klidu nakupuje, ale já musím na vzduch.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREAT_R: Tak kdybys zavítal, no ;). A Brno má tuhle vymoženost určitě taky :).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOPRETKA: pssst 🙂 pár lidí to tu ještě neví 🐊
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KAIAFOX: von je Brňák, jsem se dnes dozvěděla..))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREAT_R: Nyxí rada, ale zkus menší knihkupectví.. tam to nebývá taková masovka a normálně větrají, aby se tam sami neudusili ;). Namátkou Kafka v Široký, Přístav v Karlíně, Knižní díra na Žižkově, atd..
    Kupujte u malejch ;).
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    S knihami to nemá nic společného, ale dělá se mi fyzicky špatně v knihkupectvích, když mě tam někdo zatáhne v zimě... Vždycky je tam plno lidí, co tam zkouší koupit něco k Vánocům. Je tam vydýchaný vzduch, který je sušší, než kdekoliv jindy, málokdy se tam dá sundat batoh a zimní oblečení a mě se z toho prostě dělá často šoufl. Posledně jsem tam odmítl vkročit.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LIMETA: správná gafa spraví vše a když ne ta, tak víc gafy :))
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Zakopla jsem na o včera přidělané vánoční osvětlení a... přetrhla jsem ho. To asi páska nespraví, že? :(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: ja jsem si koupil dve flanelovy kosile, aniz jsem tusil ze nejakej black friday je.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ani letos jsem si v black friday akcich nic neoupil. Pockam si radsi na normalni ceny.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Dívám se na Stardance a nestydím se za to!
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Makám v Boschi a poslední dva týdny svý volný večery trávím sledováním seriálu Bosch. Přítel začal pochybovat o mý příčetnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam