• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska jsem k snidani dojedl adventni kalendar :/
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    TRISSIE: Já se teda přiznám, že nevím, kdo je to Marek Ztracený a asi ho teď slyším poprvý a snad naposled, ale ono tomu textu v oficiálním videoklipu není rozumět. Pouštěl jsem si větu "Bůh nikdy neví dřeva rozdílnější lidi" třikrát a nevim.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: O tomhle jednou měli hezkou diskuzi americký textaři, který celý devadesátky vymýšleli, jak vyslovit věci jinak, aby to padlo do rytmu. Zapamatoval jsem si z toho hlavně Rihannino slovo Umbrella, které má rozslabikované úplně jinak než jak se používá. S kufry plných něhy už ale asi nikdo nepřekoná.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TRISSIE: Včera jsem koukal na jedno video a tomu, co popisuješ se prý říká Prosodická disonance.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Moje máma málem umřela a teď je moc nemocná a já ještě nechci, aby umřela a byla nemocná, a udělám všechno, abych jí pomohla a postarala se o ni, ale zároveň jsem z toho nešťastná, protože po skorem dvaceti letech mateřství mám již jednoho kompletně samostatného a jednoho docela samostatného potomka a těšila jsem se, že budu mít třeba pár let "volna" a víc času pro sebe, než nastane čas postarat se o nemohoucí rodiče, a teď to vypadá, že přejdu plynule z jednoho do druhýho.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Radši ne, myslím, že jsem kdysi zkusila pár vteřin a od té doby nevím, jak to zní, ale vím, že to nechci poslouchat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    (věci, co by se měly dělat lidem, co rýmujou "slzy" a "hvězdy", nejde ani napsat!)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: víš co, trp taky :-)
    Marek Ztracený – Ta bílá ti sluší (oficiální videoklip)
    https://www.youtube.com/watch?v=_WqqNS1cUw8
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To je ten, co si tak trošku šlape na jazyk?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Líbí se mi jeden pedagog. Je šedivej, vysokej, a má vadu řeči.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Fascinuje mě hudba Marka Ztraceného. Jeho schopnost zacházet s hudebními texty s něhou negra s letlampou kříženého se španělskou inkvizicí v českém éteru prakticky nemá obdoby - tu slabice přízvuk nemilosrdně seřízne, tu ji natáhne na skřipec, ale nikdo, ani korpus jazyka českého, mu nebude diktovat, jak nacpat text do hudby nebo naopak hudbu do textu!

Nejradši bych ho poslouchala třeba z vedlejší galaxie nebo tak něco, ale bohužel z nějakého mně nepochopitelného důvodu ho furt hrajou.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Mám fakt ráda Vánoce a prosinec obecně.

Jako puberťák jsem svátky samozřejmě nesnášela, pak jsem je x let neřešila a radši pracovala, protože jsme beztak měli sezónu, a zima celkově byla zahalená v náročné práci...

A včera, když jsem pozdě večer projížděla venkovem a viděla všechny ty rozsvícený stromy a ozdobná světla na kandelábrech, docvaklo mi, jak moc ráda to mám. A že se těším na Štědrý den strávený u našich zdobením stromku a kradením cukroví a tradičním tatínkovým playlistem.

Zjišťuju, že je to pro mě důležité. A že by mi to chybělo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jediný spravny hmm je "hmmm, nudlová..." :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NICOLLETTE: Jediny spravny Hmm je od Geralta..Cesmir nikdy nebude sigma!

Geralt saying "Hmm" for 90 Seconds ¦ The Witcher 1080p HD
    https://www.youtube.com/watch?v=XgAz5VEAcnI
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KOUDY: a co teprve to jeho empatický "Hmm"
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Uz jsem fakt alergickej na Cestmira Strakatyho kterej na me skace ze vsech zakouti internetu.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LUSINDA: Podobně špatný pocity jsem měl ještě v obchodech s oblečením, když jsem je zkoušel v zimě absolvovat s bolavým křížem. S bolavým křížem se nedá proplítat mezi regálama a pořád se vracet do kabinky a z kabinky, protože ten hadr nepadne...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: ha a máte ho i v Brně (pobočku)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GREAT_R: udělej výlet do pražského booktherapy ☺️ tam to potěší. Ale máš pravdu jít do Luxoru, kde se pomalu ty knihy prodávají na kila je ehm ...nanic 😅
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KAIAFOX: asi jo, ale i tak mám kopřivku, když se nekde flákáme po trzích a někoho napadne, že máme jít so knihkupectví a tam si začne (světe div se) prohlížet knihy. Po pěti minutách řeknu, ať si v klidu nakupuje, ale já musím na vzduch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam