• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SALVATOR: nojo, ještě se mohla dozvědět, co dělá chlapcům dobře na čuráka
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MADIETTA: Na jednu stranu chápu. Na druhou musím říct, že jak znám Electrïck Mann, tak si dopadla vlastně eště hodně dobře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ELIZHANNAH:
    UNSEEN:
    taky nedokážu filtrovat, ani v ČJ, ani v AJ. Včera jsme zrovna byli na večeři a na plnej ceres tam hrál nějakej hiphop nebo alkorap nebo či co, fakt strašný běsy, a vyvrcholilo to skladbou, která měla neustále se opakující refrén "KÓÓÓKAIN, MY NEBEREME KÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKAIN!"

Přisámbůh, šla jsem za číšníkem a řekla mu, že jestli okamžitě nepustí něco jinýho, tak odejdu bez placení.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bavi ma koukat na Insta na nasvalenu blondynu, co seka drevo. A na Ilonu Maher ako tancuje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nenávidím koledy. Už od dětství mě to sere. Ale moje děti to milujou a já trpím.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    TERRYNKA: tyjo, můj mozek má nějaký gramatický adblock filtr, doteď jsem tam slyšela "s kufrem plným něhy" a už to nefunguje :(
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VERSONNENHEIT: Bože, to je ale hnus. :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VERSONNENHEIT: Přesně, s postupujícím věkem… :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    STEPNI_VLK: on ten zvířecí vzor je oblíbený hodně mezi důchodkyněmi, kde to nabírá ještě obludnější podoby ve spojení s jinými patterny, jako jsou třeba květiny, tak možná se ti to spojilo :) Viz přiložené příklady.
    Mně se teda dřív zvířecí vzory nelíbily, nicméně s postupujícím věkem se mi v kvalitní podobě líbit začínají, a už druhou sezonu pokukuju po imitacich leopardích kožichů :D

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    STEPNI_VLK: Netuším, co by řekl Freud ani Jung. Možná něco o archetypálním strachu z šelem, Freud něco o pudu sebezáchovy. Weiss něco o předčasný ejakulaci, aby tě nesežral při aktu predátor. :)

Myslím, že jsi alergickej na kočky. ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    STEPNI_VLK: Máš na tu holku nějakej kontakt, pls?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznám se, že nesnáším, resp. se mi hnusí levhartí vzory, které teď frčí v diskusi [vohoz na dnesek]. A je úplně jedno, jedná-li se o kabát, šaty, boty, nebo pouze drobný doplněk... Jednou jsem takhle kdysi dávno dychtivě svlékal slečnu a vše bylo v nejlepším pořádku do momentu, kdy jsem z ní sundal kalhoty a spatřil bombarďáky přesně s tímhle vzorem. Přísahám, že mi šel na chvíli dolů, než jsem je z ní bleskurychle serval taktéž a odhodil nejdál, jak to jen šlo. ;) Asi by bylo zábavné zjistit, co by mi na to řekl Freud, nebo Jung, případně vlastně jakýkoli psycholog. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BEEBLEBROX: Máš pravdu. Kryštof má totiž kydaře.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: mezi ostatni plysaky?
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Počkat počkat počkat… Kryštof má textaře? To je nějaká mýlka ne? To se vylučuje
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TERRYNKA: tak to teda prrr, na to advokáta nedostaneš, toho si schováváme pro lidi, co zbaví svět toho pána, co ty kufry s něhem zpívá!
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ELIZHANNAH: ne vzdy. Je jich tam takhle nadanych vice
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ..že jsem si spletla ID TERRYNKA s jiným ID, které pracuje jako soudní zapisovatelka, a chvíli jsem přemýšlela o tom, na kterém soudě Marek Ztracený pracuje (a samozřejmě litovala všechny zaměstnance a nebohé účastníky řízení, kdo tam na něj narazí).
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TERRYNKA: aha! Já myslela, že autorem textů je zpěvák kapely
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAR_TINA: jeden z mych kolegu je jednim z textaru kapely Krystof. Myslim, ze verejne prilis znam neni, alespon mimo jeho region a dobre, ze tak. Pracovat s nim je stejne narocne, jako porozumet Krystofovym textum, rozevlata duse velkeho umelce se nezapre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam