• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    FRK_R23: asi se nepodívám, pardon. :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MADIETTA: To je Elektrick Mann. Když nejsi fetka, tak to tak zábavný asi není :) Alkorap si trefila docela přesně :D

Tady máš s níma nevysílaný rozhovor z Óčka :)

Elekttrïck Mann na Óčku
    https://www.youtube.com/watch?v=esE8jTN4SKw
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TANKIE_: Přesně.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SALVATOR: nojo, ještě se mohla dozvědět, co dělá chlapcům dobře na čuráka
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MADIETTA: Na jednu stranu chápu. Na druhou musím říct, že jak znám Electrïck Mann, tak si dopadla vlastně eště hodně dobře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ELIZHANNAH:
    UNSEEN:
    taky nedokážu filtrovat, ani v ČJ, ani v AJ. Včera jsme zrovna byli na večeři a na plnej ceres tam hrál nějakej hiphop nebo alkorap nebo či co, fakt strašný běsy, a vyvrcholilo to skladbou, která měla neustále se opakující refrén "KÓÓÓKAIN, MY NEBEREME KÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKAIN!"

Přisámbůh, šla jsem za číšníkem a řekla mu, že jestli okamžitě nepustí něco jinýho, tak odejdu bez placení.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bavi ma koukat na Insta na nasvalenu blondynu, co seka drevo. A na Ilonu Maher ako tancuje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nenávidím koledy. Už od dětství mě to sere. Ale moje děti to milujou a já trpím.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    TERRYNKA: tyjo, můj mozek má nějaký gramatický adblock filtr, doteď jsem tam slyšela "s kufrem plným něhy" a už to nefunguje :(
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VERSONNENHEIT: Bože, to je ale hnus. :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VERSONNENHEIT: Přesně, s postupujícím věkem… :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    STEPNI_VLK: on ten zvířecí vzor je oblíbený hodně mezi důchodkyněmi, kde to nabírá ještě obludnější podoby ve spojení s jinými patterny, jako jsou třeba květiny, tak možná se ti to spojilo :) Viz přiložené příklady.
    Mně se teda dřív zvířecí vzory nelíbily, nicméně s postupujícím věkem se mi v kvalitní podobě líbit začínají, a už druhou sezonu pokukuju po imitacich leopardích kožichů :D

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    STEPNI_VLK: Netuším, co by řekl Freud ani Jung. Možná něco o archetypálním strachu z šelem, Freud něco o pudu sebezáchovy. Weiss něco o předčasný ejakulaci, aby tě nesežral při aktu predátor. :)

Myslím, že jsi alergickej na kočky. ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    STEPNI_VLK: Máš na tu holku nějakej kontakt, pls?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznám se, že nesnáším, resp. se mi hnusí levhartí vzory, které teď frčí v diskusi [vohoz na dnesek]. A je úplně jedno, jedná-li se o kabát, šaty, boty, nebo pouze drobný doplněk... Jednou jsem takhle kdysi dávno dychtivě svlékal slečnu a vše bylo v nejlepším pořádku do momentu, kdy jsem z ní sundal kalhoty a spatřil bombarďáky přesně s tímhle vzorem. Přísahám, že mi šel na chvíli dolů, než jsem je z ní bleskurychle serval taktéž a odhodil nejdál, jak to jen šlo. ;) Asi by bylo zábavné zjistit, co by mi na to řekl Freud, nebo Jung, případně vlastně jakýkoli psycholog. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BEEBLEBROX: Máš pravdu. Kryštof má totiž kydaře.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: mezi ostatni plysaky?
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Počkat počkat počkat… Kryštof má textaře? To je nějaká mýlka ne? To se vylučuje
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TERRYNKA: tak to teda prrr, na to advokáta nedostaneš, toho si schováváme pro lidi, co zbaví svět toho pána, co ty kufry s něhem zpívá!
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ELIZHANNAH: ne vzdy. Je jich tam takhle nadanych vice
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ..že jsem si spletla ID TERRYNKA s jiným ID, které pracuje jako soudní zapisovatelka, a chvíli jsem přemýšlela o tom, na kterém soudě Marek Ztracený pracuje (a samozřejmě litovala všechny zaměstnance a nebohé účastníky řízení, kdo tam na něj narazí).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam