• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    AIST
    AIST --- ---
    HEJSEK23: každej má nějakej smysl pro humor... já jsem víc do sarkasmu... to je pro zdejší osazenstvo asi něco novýho ty fosile...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AIST: vtipně? Co to sakra meleš ty vořechu!
    Na tvym trapným projevu nebylo ani zbla humoru
    AIST
    AIST --- ---
    tvl... tady to je samej moralista... človek se vtipně zeptá aniž by očekával, že by někdo pracoval v bordelu a tady se z toho všichni hned můžou posrat...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NTR23: :(
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    INSEQUI: To já samozřejmě taky, akorát jsem udělal vtípek na politiky a v dnešní politicky korektní době se z toho pár lidí může posrat, no. :) Na ty ale kašlu.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MULTICAT: Ape se prestalo v Evropě vyrábět minulý týden :(
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a ID MULTICAR je prostě skvělý
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ikdyz jsem velký černohumorník a vím že mě za to hodně lidi nemá rádo, protože umím být ve svém humoru a kecech hodně za hranou, tak lidi pracující v pečujících službách (asi se omlouvám protože nevim jak to takhle z patra nazvat) velmi obdivuji a maji můj obrovský respekt. Ja bych to nedokázal.
    L4JKA
    L4JKA --- ---
    Multiape
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: jakože by měla multinick?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já myslím, že by Multicat mohla začít zvažovat změnu nicku :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: krása!

Těžká konkurence...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se teda priznam ze jsem na Multicaru fakt hrdej za to co delala za praci. Muselo to chcit obrovskou davku odvahy, empatie a dalsich vlastnosti, ktery ne kazdej clovek ma.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Já teda vždycky chtěla tříkolku Piaggio ape ale možná zvážím multikáru.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Já už bych do toho nezabrušoval.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Proto zmiňuju nevtipný vtipy.
    Ale takhle ostře jsem si to nepřeložila. Navíc když pokračuje těma ozbrojenejma složkama...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sakra, Multicat, samozřejmě. Ach jo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Na nohu od stolu je podle mě hlavně otázka, jestli ti klienti byli nějaký pánové, co chodili do bordelu. Což by jaksi naznačovalo, co by v tom bordelu podle něj asi tak Multicar dělala, což je podle mě hnusný bez ohledu na to, jestli ji Aist zná, nebo ne.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SABRIEL13: To je reakce na AIST a JAMILLOS?
    Protože to by mi přišlo kapku vyhrocený, když jeden nemá páru o její práci, tak se ptá a druhej má blbý kecy na osazenstvo sněmovny a ne proti Multicat.
    Přítomnost nevtipnejch vtipů nerozporuju, ale to mi na nohu od stolu přijde málo. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam