• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    AIST: Škoda, žes nezůstal u toho nevtipnýho vtipu. Tohle už je fakt retardovaný.
    Nelíbilo by se ti víc třeba v diskuzích na novinkách? Vypadá to, že tam si najdeš kamarády spíš. :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AIST: ty si dost nezdravě fandíš a navíc si pleteš sarkasmus s debilismem
    AIST
    AIST --- ---
    HEJSEK23: každej má nějakej smysl pro humor... já jsem víc do sarkasmu... to je pro zdejší osazenstvo asi něco novýho ty fosile...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AIST: vtipně? Co to sakra meleš ty vořechu!
    Na tvym trapným projevu nebylo ani zbla humoru
    AIST
    AIST --- ---
    tvl... tady to je samej moralista... človek se vtipně zeptá aniž by očekával, že by někdo pracoval v bordelu a tady se z toho všichni hned můžou posrat...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NTR23: :(
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    INSEQUI: To já samozřejmě taky, akorát jsem udělal vtípek na politiky a v dnešní politicky korektní době se z toho pár lidí může posrat, no. :) Na ty ale kašlu.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MULTICAT: Ape se prestalo v Evropě vyrábět minulý týden :(
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a ID MULTICAR je prostě skvělý
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ikdyz jsem velký černohumorník a vím že mě za to hodně lidi nemá rádo, protože umím být ve svém humoru a kecech hodně za hranou, tak lidi pracující v pečujících službách (asi se omlouvám protože nevim jak to takhle z patra nazvat) velmi obdivuji a maji můj obrovský respekt. Ja bych to nedokázal.
    L4JKA
    L4JKA --- ---
    Multiape
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: jakože by měla multinick?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já myslím, že by Multicat mohla začít zvažovat změnu nicku :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: krása!

Těžká konkurence...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja se teda priznam ze jsem na Multicaru fakt hrdej za to co delala za praci. Muselo to chcit obrovskou davku odvahy, empatie a dalsich vlastnosti, ktery ne kazdej clovek ma.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Já teda vždycky chtěla tříkolku Piaggio ape ale možná zvážím multikáru.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Já už bych do toho nezabrušoval.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Proto zmiňuju nevtipný vtipy.
    Ale takhle ostře jsem si to nepřeložila. Navíc když pokračuje těma ozbrojenejma složkama...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sakra, Multicat, samozřejmě. Ach jo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Na nohu od stolu je podle mě hlavně otázka, jestli ti klienti byli nějaký pánové, co chodili do bordelu. Což by jaksi naznačovalo, co by v tom bordelu podle něj asi tak Multicar dělala, což je podle mě hnusný bez ohledu na to, jestli ji Aist zná, nebo ne.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SABRIEL13: To je reakce na AIST a JAMILLOS?
    Protože to by mi přišlo kapku vyhrocený, když jeden nemá páru o její práci, tak se ptá a druhej má blbý kecy na osazenstvo sněmovny a ne proti Multicat.
    Přítomnost nevtipnejch vtipů nerozporuju, ale to mi na nohu od stolu přijde málo. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam