• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    AIST: To by možná fungovalo v devadesátých letech, kde si (i se svým humorem) zamrznul, ale dneska je nejefektivnější tento způsob - stačí použít ruku, položit jí na myš, najet kurzorem na tvou ikonku, levým tlačítkem kliknout, zvolit - ignorovat uživatele a je hotovo, takzvaná AKCE ČISTÉ RUCE.
    AIST
    AIST --- ---
    SALVATOR: O nutelákovi se už nemusí psát vůbec nic... zdiskreditoval se sám a je všem pro smích... ale pokud tady budeme mít ty německý platy, tak mu to klidně taky hodim :D
    AIST
    AIST --- ---
    BARBARELLA: ano, je to tak... ještě bych dopsal výzvu ostatním uživatelům, aby začali co nejvíc moralizovat a dělat jak to je strašný... Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, aby jste šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní budu sbírat, nasadíte cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: „Sarkasmus ven!“, „Vtipný dotaz? Ne, děkuji!“ ... a pokud mě tohle nevyžene, pak už nevím co…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    AIST: Takže něco ve smyslu "Fyjalo octup!!!"?
    AIST
    AIST --- ---
    KOVOVAMINCE: Ale joooo... diskuze na novinkách čtu a občas tam i něco napíšu... Většinou to je kritika naší současný vlády nebo zelenýho šílenství... Hodně lidí tam se mnou souhlasí :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Přijel jsem pro ten sarkasmus, odvezu ho pryč.

Projížďka v Multicar je možná po předchozí domluvě.
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    KOVOVAMINCE: Dne 9.12.2024 v 12:44:59 místního času byl na nyxu poprvé úspěšně a vtipně použit sarkasmus. Tento nový druh humoru místní osazenstvo velmi zaskočil, jelikož většina fosilních uživatelů používá pouze takzvané žertování nebo švandu a proto tento humor nemohou chápat. Věnujme prosím krátkou vzpomínku panu Aistovi, který ač humoru nemaje, nebál se ho použít.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nohu ke stolu mohu vyrobit z americkeho orechu i olivy. Pro nyxaky slevicka.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    AIST: Škoda, žes nezůstal u toho nevtipnýho vtipu. Tohle už je fakt retardovaný.
    Nelíbilo by se ti víc třeba v diskuzích na novinkách? Vypadá to, že tam si najdeš kamarády spíš. :)
    AIST
    AIST --- ---
    HEJSEK23: kdo tě nutil k tomu něco psát :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AIST: kdo se tě na to ptal?
    AIST
    AIST --- ---
    HEJSEK23: no, popravdě mi je jedno jak to vidíš ty :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AIST: ty si dost nezdravě fandíš a navíc si pleteš sarkasmus s debilismem
    AIST
    AIST --- ---
    HEJSEK23: každej má nějakej smysl pro humor... já jsem víc do sarkasmu... to je pro zdejší osazenstvo asi něco novýho ty fosile...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AIST: vtipně? Co to sakra meleš ty vořechu!
    Na tvym trapným projevu nebylo ani zbla humoru
    AIST
    AIST --- ---
    tvl... tady to je samej moralista... človek se vtipně zeptá aniž by očekával, že by někdo pracoval v bordelu a tady se z toho všichni hned můžou posrat...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NTR23: :(
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    INSEQUI: To já samozřejmě taky, akorát jsem udělal vtípek na politiky a v dnešní politicky korektní době se z toho pár lidí může posrat, no. :) Na ty ale kašlu.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MULTICAT: Ape se prestalo v Evropě vyrábět minulý týden :(
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a ID MULTICAR je prostě skvělý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam