• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MAR_TINA: děkuju ❤️ Ve středu zas budu v plné síle.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VESTIGIA: já o tom maličko přemýšlela, ale jsem úplně unavená a zmrzlá, tak na tebe budu myslet :)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Docela si přeju, aby mi dnes na druhou lekci nikdo nepřišel a já mohla jít domů. Jasně, že lidi dorazí a já tu hodinu odvedu nejlépe jak umím, ale já jsem tak unavená, že ani na peníze nekoukám.
    PETULA21
    PETULA21 --- ---
    Přemýšlím, kde udělali J rodiče chybu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PALEONTOLOG: Ale já jsem z ničeho nedělal "obecnou pravdu", to už si tam dosazuješ svoje příběhy nebo špatně vnímáš text; já jsem pouze vyjádřil svůj názor na určitej typ "hudby". Fakt to není tak těžký.
    No nic, já věděl, že to bude problém.

PS: "proti gustu žádnej dišputát" si představuju trochu jinak než:
    "chorobná projekce debilních stereotypů
    z repertoáru boomerskejch dementů nejtvrdší linie
    ví úplný hovno
    zkreslení
    vypichuju tvou omezenost
    mozek takhle oblbuje majitele"

Máte v tom trochu hokej, pane. ;)
    A teď už opravdu adieu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAMILLOS: proti gustu není dišpitát, problém je, když někdo ze svý preference dělá obecnou pravdu :-P a mozek takhle oblbuje majitele docela často a rád
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PALEONTOLOG: Ale ono udělat si na něco názor – a nikoli po jedný nebo dvou zkušenostech – není omezenost. Fundovanej, legitimní názor klidně může bejt celkově negativní... nebo celkově pozitivní, plus cokoli mezi tím. Ano, určitý věci jsem tam vypíchl, ale když ona to opravdu je hloupá, agresivní, negativní sračka a nikdy jsem ani náznakem nezaslechl nic, co by tenhle dojem byť lehce narušilo. A za ten život už jsem toho slyšel dost. A ne, nemusím postahovat a naposlouchat hromady alb, abych se k tomu mohl vyjádřit.
    A tak jsem se v auditku Přiznání k tomuto postoji přiznal. Různý lidi viděj věci různě, smiř se s tím. ;)
    Peace out.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAMILLOS: nebiju se za rap, jen vypichuju tvou omezenost. ty signalwords jako "skutečná muzika" a "samej negativní" mi prostě nedaly
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PALEONTOLOG: Slyšel jsem i tichej, žádnej rozdíl. Ostatně hlasitost nebyl zrovna ten hlavní faktor, že jo.
    Na to, že rap osobně nesnášíš, se za něj teda ale biješ... :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAMILLOS: akorát takhle vzniká to zkreslení, tichej rap neuslyšíš, ale vždycky si všimneš ten hlasitej..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PALEONTOLOG: Jasně, osobní zkušenost je stereotyp a člověk musí bejt dneska odborník, aby se k něčemu - čemukoli - mohl vyjádřit. Pak by tam jistě objevil klenot! Hezká reakce, taková na úrovni, jak jsem ostatně čekal. No nic...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAMILLOS: promiň, já osobně rap obecně nesnáším, ale tahle tvoje až chorobná projekce debilních stereotypů, jako namachrovanost nebo hlasitost, je z repertoáru boomerskejch dementů nejtvrdší linie. jen dokazuješ, že člověk snadno odsuzuje pojem jako celek hlavně díky tomu, že o tom ví úplný hovno :)

Porsche Boy - STANKO LOBOTKA
    https://www.youtube.com/watch?v=ps9xdxbgyEo

Fvck_Kvlt - Boh stojí pri nás podvratných
    https://www.youtube.com/watch?v=z5dBJ80HhnE
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Když pominu, že rap (hip hop?) samozřejmě nemá se skutečnou muzikou nic společnýho, tak mě fascinuje, jak jeho příznivci neviděj jednak tu neoriginalitu (ačkoli oni by jistě řekli to samý například o některejch metalovejch kapelách), ale především tu... trapnost. To, jak je to předstíraně hustý. Jakože drsný témata gangsterů z paneláku. A jenom samej negativní, sprostej hnus, ze kterýho je mi zle (a kterej nemůže nemít vliv na nitro člověka). Ten generační posun je fakt bezprecedentní. A ne, nejsem boomer. Nechápu, jak tohle může vyznávat někdo, komu je přes dvacet. Samozřejmě každej ať si poslouchá, co je mu libo, ovšem kdybych byl rodič a dítěti se líbilo tohle, přemýšlel bych smutně nad tím, kde jsem udělal chybu. V podstatě větší sračka už je jenom nějaký to hardcore techno, ovšem tam se aspoň nezpívá (teda ne že by ty projevy v rapu měly cokoli společnýho se zpěvem). A samozřejmě že tyhle věci se bez výjimky poslouchají extrémně nahlas. Vždycky když to řve z nějakýho auta (zejména po ránu), říkám si, co tomu člověku asi běží hlavou (pokud vůbec něco). Ale opravdu nikoho nesoudím; budu se bít za to, abyste měl právo... atd.
    Toť můj názor. Smí se to tady ještě?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    SALVATOR: Diky kolego! Chtela jsem byt hodna a napsat mu at si přečte ten prvni příspěvek a debatu k nemu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: tohle jsem nemela rada už když s tim někdo přišel poprvé. Stejně tak " hustyyyy". A jo, řeknu že to používají dementi, včetně mě.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUSINDA: Elektrïck Mann, o kterých tady celou dobu mluvíme, Mlho, sou chábři, kterejm musí táhnout na 50 a některejm na víc. Jejich frontman ICE-B byl ročník '73. Já spíš myslím, že to je chlastem. ICE-B se ostatně uchlastal k smrti.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznávám se, že mi vyloženě vadí slovní spojení "dobře ty/vy/my". Jednak to na mne nepůsobí česky ani co by se za onen příslovečný nehet vešlo, jednak se nachází přesně na opačném konci spektra (ne)libosti než vše, co mému sluchu naopak pocitově lahodí, tj. málo užívaná, postupným zjednodušováním jazyka postupně vymírající slova, neřkuli přímo archaismy, cizí slova užitá ve správném kontextu apod. (zvláště pak pokud je zaslechnu užita kdekoli v běžné mluvě). Mimochodem, na plus mínus stejné úrovni se u mne pohybuje "mějte hezký den". Fuj.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUSINDA: tak víš co, my lingvisti máme na tohle uši vycvičený. Což nám ne vždycky je ku prospěchu :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MADIETTA: rap lidí okolo 25 let je jinej... můžeš zapomenout na frázování. Dost často se mi stává, že se musím zaměřit na text protože na první poslech není zřejmé, o jaký se jedná jazyk. 😊 Takže jestli jsi pochytila i slova tak dobře ty!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    přiznávám se,

že nechápu proč si ho dávám do ignoru až teď.
    AIST
    AIST --- ---
    HEJSEK23: na tom se asi neshodneme :) každý má evidentně jiný hudební vkus :D a ty asi budeš taky pěkně retardovanej kousek :D :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam