• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ARGANNAH: jj, letos jsem si jedny objednal k Ježíškovi. Na sex i na zahradu dobrý.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Chlapi v montérkách jsou SEXY. Možná ani nepotřebujou montérky, stačí, když mají v ruce vercajk a umí s ním zacházet (a teď zrovna nemyslím tamten vercajk, i když to je samozřejmě taky velice sexy). Já teda umím ocenit leccos, kravaťáky, sportovce-svalovce, hubený umělce, divný oplácaný nerdy, i femininní typy v krajce a s mejkapem, ale montérky jsou v něčem fakt spešl. Teď někdo v hlubinách nyxu kdosi kamsi psal, že ideální muž je údržbář džentlmen, a je to FAKT.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    Je to těžký.... ale přijde to...
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    ENKATT: kopni ho do koulí
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mám chuť mlátit svýho kluka po hlavě, když se opije, pouští country a nutí mě poslouchat postopadesaty text ty samý písničky.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Kazdy rok si pod stromecek zabalim darek ode me pro me, protoze se mam rada a darky prece davame tem, co mame radi. :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo tak:) to je možný, přece jí nenecháš doma ;))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: lidi cestuji s ruznymi zviraty, verim, že je i nekdo, kdo vsude vozí svoji rybičku :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: a Bad Santa :) ps. losos s vousama Aykroyda jsou nezapomenutelná delikatesa ;))

MAR_TINA: tam je zmínka o vánocích? Si vůbec nevybavuju :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS: jak se dá cestovat s rybičkou? ;) pokud tedy nemyslíš kapesní nožík:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GANDHI: Trading places:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GANDHI: zapomněls na Predatora
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALVATOR: presne - nejlepsi vanocni komedie jsou Die Hard, Gremlins a Lethal Weapon:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Já bych tu čáru teda udělal už před Sám doma. Loni sme si to schválně se ženou pustili a měli sme co dělat, abychom to dokoukali. Jé, hahahá, von uklouznul po autíčkách! A teď šlápnul do ozdob! A ten druhej dostal do čela plechovkou s barvou! Muhehé, bžunda.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: verim, že při troše patrani bych na IG narazila na nejakeho šílence, který cestuje se svou rybičkou :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nesnáším vánoční komedie. zejména ty české. sám doma a dost.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS: zrovna zraloci jsou v tomhle specificti, vychovat se moc nedaji, bude to ciste instinkt. Ale třeba rejnoci, neboli jine paryby se mazlit chodí :) ten grouper si se mnou chodil prostě jen hrát, jidlo sem mu nedával.

Jo, je to hrozný, celý tyhle velkochovy/prodeje/jatka, bohužel je nás hodně a drtivá většina lidi je tak trochu omezená a nechce se ani zamýšlet nad tím, že má volbu stravování, takže maso je nr. one. Což není ani zdravé.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: Naučíš si i zraloka, aby te nesezral, když mu budes nosit pravidelně žrádlo :)
    Ale když ouchyláci krestani tvrdí, že ryba je postní jídlo a může se jist, tak není o čem :))
    Co si budem, ja ryby moc nejim a mořské plody ani nemůžu a raději si dam kousek toho býčka. Ale stejně jak v rybarne u ryby, tak v řeznictví u kravy preferuji volný chov. Vic me serou slevy v plnych regalech v obchodacich, než jednou za rok kapr na vánoce. Za me je maso stále moc levné a snadno dostupné.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MICHELLEDANIELS: to rozhodně nebudu, protože delfín není ryba :) jinak takovej grouper je imho úplně to samý, co kapr, jen je větší a žije v teplejších vodách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam