• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ELIZHANNAH: Přiznávám, že jsem zrovna včera tohle udělala. Bylo mi teda fakt zle - nejspíš z toho množství socializace a vyhlídky na další, s cizíma lidma - ale trochu jsem to přifoukla.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SAAYURI: Neboj, dočkáš se. Ale to pro změnu pak už nebudeš mladá ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SAAYURI: nešlo by ohlásit, že na tebe něco leze, a zalézt si s hrnkem teplého čaje a knihou do postele a nabírat síly namísto dalšího socializování se? Taky jsem introvert a aktuálně mám taky vybité sociální baterie a jsem akorát podrážděná, smutná, unavená, ani mluvit se mi nechce.
    UNUX
    UNUX --- ---

Tři sestry: Šarlota, Emilka a Anička

[*] KNIHA [*]
    Delphi Complete Works of the Brontë Sisters: Charlotte, Emily, Anne Brontë
    https://amzn.to/4iYdWHF
    Illustrated
    by Charlotte Brontë (Author), Emily Brontë (Author), Anne Brontë (Author), & 2 more
    4.7 out of 5 stars 119
    4.6 on Goodreads 119 ratings
    UNUX
    UNUX --- ---
    SAAYURI: ? třeba...
    Charlotte Brontëová: Jana Eyrová
    Jana Eyrová (MP3-CD) – Marta Vančurová – Supraphonline.cz
    https://1url.cz/j1ggr
    by nepozvedla náladu?

Celková stopáž: 6:07:51, čte: Marta Vančurová

Autorka v tomto románu z roku 1847 čerpá z vlastních zkušeností, zachycuje v něm své neveselé dětství i postavení ženy v tehdejší Anglii. Vydala ho pod pseudonymem Currer Bell, aby se vyhnula předsudkům, které v té době ženské autorky vyvolávaly. Román se dočkal okamžitého úspěchu a později i mnoha divadelních, filmových a televizních adaptací.
    Natočeno: v roce 1997
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze se chci sebrat a odejit nahodnym smerem a uz se nevratit.
    Jako introvert cerpam silu a potrebuju klid a ticho, uz dva mesice jsem imrvere s nekym, a to myslim porad, porad! Porad po mne nekdo neco chce.
    Fakt je mi z toho ouzko. A nejvic, ze uz zase musim pakovat, abych se zase musela jet rodinne socializovat nekam doprdele na hory... Jak ja bych rada byla zalezla ve svy posteli a zvedla se az ve 2025...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    JONY: držím palce, ať to jde hladce a bezbolestně, byť tvoje příspěvky a pohledy na věc mi budou dost chybět... (třeba se holt aspoň inspiruju omezit to tu taky, ten čas, ten čas...)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    LOGO: Žere to hodně času.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    MORIARTY: přiznám se, ze tyto stavy mám často, několikrát týdne.
    KURE
    KURE --- ---
    JONY: Pak sem napiš, jestli se to povedlo ;)
    KURE
    KURE --- ---
    STEPNI_VLK: Kus jsem toho viděl, a až u zaverecnych titulku pochopil proc to někdo natočil a proč v tom byla kopyta nevhodná ani na to aby hrali v tělocvičně ve Spalenym poříčí.
    Hral tam mladej Trojan.
    LOGO
    LOGO --- ---
    JONY: v čem má používání Nyxu mínusy?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MORIARTY: Já jsem tomuhle stavu teď hodně blízko.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Často sním o tom, že bych si vzal batoh a spacák a odešel nějakým náhodným směrem pryč.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NIAN85: 😅 pardon...
    skvělý, ted mi v hlavě běží nový dil Byl jednou jeden život, ve kterem nervy tancují mazurku :))
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo, no. Akorat nase nervy tancily mazurku. 🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: mrhaní časem. Ja si nedávno zazila dva dny bez internetu a telefonu. To byl člověk produktivní a měl najednou energie, když nebylo, co by ho doma drželo.
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    LUSINDA: čas(?)
    JONY
    JONY --- ---
    LUSINDA: žádný jeden velký konkrétní důvod není. Jsou to nějaké změny v mém životě plus jsem si dal dohromady plusy a minusy a přijde mi to jako dobrá a prospěšná věc. A navíc jsem i tak používání Nyxu za cca poslední rok utlumil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Holt :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam