• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja tam chodim protoze zabijim cas....casto mne to bavi a mam rada drby.....influecenceri samy prezentuji zivot na sitich a vydelavaji na tom....podle mne musi pocitat s hejtry.....
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Zname propírali dítě na jedne FB strance, tak me poprosila, abych ji sledovala, protože ona dle pravidel nemůže.
    Twl, Infu drby!? Největší sračka, kterou může internet vyblít. Kam se hrabe Bulvarni nora.
    Ja opravdu nikdy nepochopim, proč lidi sleduji uzivatele, ktere nesnáší nebo jen pro to, aby na ne mohli vytáhnout něco soukromého nebo je ponizit. Kdo ma do prdele cas se hrabat životem druhych? Za mě jedine fakt totální ubožák a jak rika Koudy, totalni nolajfer, ktery si beztak po vecerech brečí do periny nad svym vlastním ubohým životem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ELIZHANNAH: Přiznávám, že jsem zrovna včera tohle udělala. Bylo mi teda fakt zle - nejspíš z toho množství socializace a vyhlídky na další, s cizíma lidma - ale trochu jsem to přifoukla.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SAAYURI: Neboj, dočkáš se. Ale to pro změnu pak už nebudeš mladá ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SAAYURI: nešlo by ohlásit, že na tebe něco leze, a zalézt si s hrnkem teplého čaje a knihou do postele a nabírat síly namísto dalšího socializování se? Taky jsem introvert a aktuálně mám taky vybité sociální baterie a jsem akorát podrážděná, smutná, unavená, ani mluvit se mi nechce.
    UNUX
    UNUX --- ---

Tři sestry: Šarlota, Emilka a Anička

[*] KNIHA [*]
    Delphi Complete Works of the Brontë Sisters: Charlotte, Emily, Anne Brontë
    https://amzn.to/4iYdWHF
    Illustrated
    by Charlotte Brontë (Author), Emily Brontë (Author), Anne Brontë (Author), & 2 more
    4.7 out of 5 stars 119
    4.6 on Goodreads 119 ratings
    UNUX
    UNUX --- ---
    SAAYURI: ? třeba...
    Charlotte Brontëová: Jana Eyrová
    Jana Eyrová (MP3-CD) – Marta Vančurová – Supraphonline.cz
    https://1url.cz/j1ggr
    by nepozvedla náladu?

Celková stopáž: 6:07:51, čte: Marta Vančurová

Autorka v tomto románu z roku 1847 čerpá z vlastních zkušeností, zachycuje v něm své neveselé dětství i postavení ženy v tehdejší Anglii. Vydala ho pod pseudonymem Currer Bell, aby se vyhnula předsudkům, které v té době ženské autorky vyvolávaly. Román se dočkal okamžitého úspěchu a později i mnoha divadelních, filmových a televizních adaptací.
    Natočeno: v roce 1997
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze se chci sebrat a odejit nahodnym smerem a uz se nevratit.
    Jako introvert cerpam silu a potrebuju klid a ticho, uz dva mesice jsem imrvere s nekym, a to myslim porad, porad! Porad po mne nekdo neco chce.
    Fakt je mi z toho ouzko. A nejvic, ze uz zase musim pakovat, abych se zase musela jet rodinne socializovat nekam doprdele na hory... Jak ja bych rada byla zalezla ve svy posteli a zvedla se az ve 2025...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    JONY: držím palce, ať to jde hladce a bezbolestně, byť tvoje příspěvky a pohledy na věc mi budou dost chybět... (třeba se holt aspoň inspiruju omezit to tu taky, ten čas, ten čas...)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    LOGO: Žere to hodně času.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    MORIARTY: přiznám se, ze tyto stavy mám často, několikrát týdne.
    KURE
    KURE --- ---
    JONY: Pak sem napiš, jestli se to povedlo ;)
    KURE
    KURE --- ---
    STEPNI_VLK: Kus jsem toho viděl, a až u zaverecnych titulku pochopil proc to někdo natočil a proč v tom byla kopyta nevhodná ani na to aby hrali v tělocvičně ve Spalenym poříčí.
    Hral tam mladej Trojan.
    LOGO
    LOGO --- ---
    JONY: v čem má používání Nyxu mínusy?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    MORIARTY: Já jsem tomuhle stavu teď hodně blízko.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Často sním o tom, že bych si vzal batoh a spacák a odešel nějakým náhodným směrem pryč.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NIAN85: 😅 pardon...
    skvělý, ted mi v hlavě běží nový dil Byl jednou jeden život, ve kterem nervy tancují mazurku :))
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo, no. Akorat nase nervy tancily mazurku. 🤣
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: mrhaní časem. Ja si nedávno zazila dva dny bez internetu a telefonu. To byl člověk produktivní a měl najednou energie, když nebylo, co by ho doma drželo.
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    LUSINDA: čas(?)
    JONY
    JONY --- ---
    LUSINDA: žádný jeden velký konkrétní důvod není. Jsou to nějaké změny v mém životě plus jsem si dal dohromady plusy a minusy a přijde mi to jako dobrá a prospěšná věc. A navíc jsem i tak používání Nyxu za cca poslední rok utlumil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam