NICOLLETTE: Nene, je to Norou. Domlouvají se tam vraždy, ničení aut, zabíjení pejsků, zapalování bytů a znásilňování přítelkyň. Toto je velké odhalení, všichni jsme pěkně v píči. 1506 sledujících uživatelů půjde do vězení. Organizovaná síť nebezpečných psychopatů konečně odhalena. Používali tajné šifry a komunikovali v hádankách. Posílali lidi do plynu, ale nikdo nemohl tušit, že to není ironie a zlý humor, oni to totiž mysleli vážně. Jak fikané! Ale spadla klec, je po všem. Jistá IDs, experti v oboru černý humor, sarkasmus a aplikovaná nadsázka, všechno prokoukli. Šachmat, posměváčci! Proto nám nikomu nechtěl Marek Eben vrátit peníze. Celá ta komunikace s ním poslouží jako důkazní materiál. Ten šovinistickej slizák to na nás celou dobu jenom hrál. Proto nás Felix Slováček bedlivě sledoval vykulenýma očima. A co myslíte, že měla Radka Třeštíková v bradavkách? Ano, jsou to špionážní antény napojené na satelit. Tadeáš Kuběnka JE ROBOT. Všechno to do sebe pěkně zapadá. A motiv? To zatím není jasné. Ale mám jisté indicie, že Mišel závidíme bujné vnady, Koudymu peníze a Logovi smysl pro spravedlnost. Volalo mi to pár lidí. Ach jo, až mi do pokojíčku vtrhne komando, tak mě mamka zabije :(