• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ja mam Nicolette rad a v realu je to urcite moc fajn a prijemnej clovek, ale spravne rekla, ze do Nory urcite chodej i vysinuty magori a obcas se tam vysinuty magori projevujou..Treba Asyd apod. Priznam se, ze proste zarazi, ze par lidi tu fakt bylo dementnich a trochu vysinutejch uz pred patnacti lety, ale to mas furt vymluvu na vek, drogy apod, ale kdyz resej kazdej prd jinejch lidi i ve ctyriceti/petactyriceti..tak to pak uz pozvednes oboci..
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    PALEONTOLOG: mě už je tě normálně líto, jak se neustále snažíš účastnit se diskuze a nikdo si tě nevšímá a závistivě tě mínuskujou, zvlášť takhle na vánoce je to hnusný. Taková šikana by tu neměla být vůbec
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Každej rok si po vánocích vyčistím ignore list, a stejně tam tři IDčka zvládnou doputovat do Novýho roku, pokaždý ty samý!

Seru na to, jdu domů...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ale to je od nicolette hezký přiznání, je mi jasný, že mluvila o "kamarádce" :-) nic co by se týkalo jí nebo jejich blízkých, všechno zlí cizí nenávistní nemocní lidé z konkurenčních serverů :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Nevim komu vsemu to je jasny asi mluvis jen za svy fakeidcka..a zapadnout bych tam fakt nechtel. Chodil jsem uz do puvodni nory, kterou mel id jaeger, ale to si byl jeste maly stenatko ty Dane Pribani z wishe, kterej ma potrebu se ke vsemu vyjadrit..akorat je klasicky v 99% uplne mimo. Do novy nory jsem mel zakazanej pristup hned od zacatku, takze me opravdu nikdo odnikud desetkrat nevyhodil a nemam potrebu si vymejslet vubec nic, o vyhrozovani otravou psa uz jsem psal treba pred rokem tady - [KOUDY @ Nyxoti – curaci a píče na nyxu, aneb seznam kretenu ktery je nutny zastrelit ::DOUBLE IGNORE->VУИáLƎz pRoŤi sTaLKiNGu!!!§§! pro mě je piko dno::Vypadáš jako chytrá holka, když slapneš do hovna.] ..to by ty moje vymysly musely bejt hodne konzistentni, ale chapu, ze je pro tvoji noliferskou rozlisovaci schopnost, ze v nore se muzou vyskytovat i trochu vic nenavistny lidi nez ti, kteri si hejtem celebrit jen kratej cas v praci..jak psala niz nicollette. To ze po me nekdo somroval stolecek tam psala Darkina, ktera to posilala i me. Ja to nepsal a ani jsem nevedel ze takovej clanek vysel. Ty extralumene. Narozdil od tebe a tvejch lzi, ze jsem chtel po ex nejakej najem si nemam potrebu vymejslet vubec nic.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Jako dobrý, lidi, ale na JakeUpovo živě přenášený rande to zdaleka nemá. Ani na chlebíčky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mě tenhle rant fakt baví, a pokaždé, když se doslechnu, že pan nyx někoho vyhodil kvůli netiketě, pokaždý mě to dostane do kolen ;)))
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: kámo na noře není nic k chápání, pokud ovšem nejseš morálně pokleslý hovado. každýmu je jasný, že na moderovaný globální socce takovýhl chování překračuje spoustu mezí a pokud někdo něco nepochopil, tak je to skutečnost, že chování lidí v noře není normální. jestli někoho přitahuje agregace patologickýho hnusu od vyšinutejch lidí, měl by se zamyslet on, ne tak jeho okolí...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Priznavam,ze obcas fotim hambaty fotky,ale v dobe postovani si lebedim v necem tezce asexualnim.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    OK, tak už mám asi přání splněno :-)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Znásilnit auto je pěknej hnus, to bych nedal. To bych si toho úchylka podal.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že preferuju zábavná nebo šťavnatá přiznání, a dneska furt nic!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Koukám, že těch pět samejch joudů, co nechápalo Noru na jaře v nyxotech, jí nechápe dodneška tady... cywe, tak proč tam lezete, když je to na vás tak moc složitý, že vás to uráží? To je nějakej diskuzní masochismus, snaha dokázat svou morální nadřazenost nebo co? Ty samý gesichty zas a znova, to nevymyslíš tyvole, normálně se na to vykašlete, jestli ste to nezvládli pobrat za ten půl rok, tak se to tu stejně nezmění.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ACKO: 50 členné hardcore jádro... připadám si skoro jako nějakej chuligán FC Debilové nebo člen Blood & Honour.
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALAMAN: Ti, co nechoděj do nory, netuší, že tímhle postem ve skutečnosti makáš už v předstihu na tom, abys to čestné ocenění v tak konkurenčním prostředí dostal i příští rok ;-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LOGO: To nemohu posoudit. Lépe by ti odpověděl spíš někdo, kdo tam vůbec nechodí a nezajímá ho to. Případně někdo, kdo se tam chodí zajímat o noulajfery, kteří se zajímají o životy cizích lidí.
    LOGO
    LOGO --- ---
    SALAMAN: ne, ty to určitě myslíš jako nadsázku, že jo, ty kulišáku.
    Ale že jste tam tak trochu pošahaní, to 50- členný (prej) hardcore jádro, na tom se shodneme, ne? Nebo je to úplně, ale zcela úplně normální co se tam jede?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam