• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOPRETKA: Co to je?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Strašně jsem přibral....
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOUDY: Na sukralozu se vyprdni, není to tak dobrá varianta, viz...
    Sukralóza. Umělé a ne zcela bezpečné sladidlo.
    https://www.brainmarket.cz/nase-novinky/sukraloza/?gad_source=1

(a pěkně mě sere, že se i nadále cpe do ochucených proteinů.. sama je vysazuju a přecházim na čistou syrovátku bez balastu). Zkus čekankový sirup - tam je benefit v tom, že je to z velký části vláknina a inulin živí ty dobrý střevní bakterie, jen začni po malých dávkách - trávení si musi zvyknout.

Nutriční okénko se odporoučí...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jako nahrada cukru asi dobra, ale v te kuchyni ten cukr občas nenahradis aspoň v malém množství. Teda, ja zrovna už neřeším, jestli obedvam knedlík nebo salát. A peču si domácí "tukáče" :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... zatímco Karkulka se v nich ráda sama vyválí :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    bacha, paní nellas lačně skočí po každým výkalu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Co je na tom prosím pěkně za eklhaft?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: zato máchání rukama v ochcaný a osraný vodě rybičkama a šnekama je labůžo.. v létě za to dokonce lidi platěj
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: :) nemám psa
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: psi?
    MICHELLEDANIELS: ja jedu uz leta jen sukralozu a med :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já taky hovna nesbírám. ale kdysi jsem sbírala známky
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Taky nesbírám psí hovna, naštěstí nemám psa, po kterým bych to musel řešit, ale občas se me snaží zaúkolovat rodinka... neznám větší eklhaft, než babku s mikrotenovým sáčkem ohnutou pro ještě kouřící dáreček jejího podvraťáka, to se mi spolehlivě navalí i na druhý straně ulice.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: rekla bych, že za rok spotrebuji do vaření tak 1-2 kila cukru. Cukrem sladim snad jen to kakao. Ale medu, toho je spotreba obrovska.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    KOPRETKA: =//= 🤦‍♂️
    UNUX
    UNUX --- ---
    a jak začal dělat do politiky, tak šel jeho obchodní plán úplně do prdele...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám málo sexu a pěkně me to sere..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cau ahoj ja jsem Martin a jsem zavislej na medu.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    NIAN85: Šrapnel
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    STEPNI_VLK: moje matka to dotáhla ještě o dost dál. Bydlí ve velké městě, má dva pudly a zcela vážně a neotřesitelně trvá na tom, že hovna od (jejích) malých psů nevaděj, tečka a podtrženo, pytlík ani náhodou. Přitom se ale rozčiluje, když na trávníku před jejich domem zanechá hovno cizí pes jakéhokoliv vzrůstu, i když od těch velkých psů je to samozřejmě výrazně větší zločin a eklhaftnost. Naprosto marná je jakákoliv argumentace včetně názorných situací "našlápneš si jakkoliv velké" nebo "batole spadne do malého", neprůstřelný. A ještě to považuje za vtipné. (ano, mé dětství nebylo úplně lehké, co do citlivosti se my dvě nacházíme na opačných koncích škály).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NIAN85: ja takhle sla se psem, s ditem a kafem. Pes se vysral, v tu chvíli vystartoval po kachne, vodítko stahlo dítě do hovna a ja jak se snazila zachytit dítě, tak se zlila kafem. Přítel se vrátil asi po třech minutách a absolutně nechapal, co se stihlo stát. Proc dite breci, ze je od hovna a ja cela od kafe rvu psa z keře. Nekdy nestačíš říct ani to hovno :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam