• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ACKO
    ACKO --- ---
    PALEONTOLOG: nedá, ty už má stopro obsaženy a pláče, že to nejde rozšířit
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PALEONTOLOG: to neurobi :D ja som na to moc roztomila :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: když mu to budeš opakovat dostatečně často a párkrát se mu vysměješ, je tu dokonce šance, žo si tě dá do DI :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: ty si fakt master of mansplaining :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: jj, brnkacka, akorat teda kdyz pak clovek opravdu ty dva baraky financuje tak je to trochu jiny nez o tom jenom psat na netu :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MART1NKA: Koudy wants to know your address.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: kludne :) mam dost na muza v domacnosti :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOUDY: Vím, o čem mluvíš, trekovky byl první další nákup věcí na běhání... po masivním držkopádu před náhodou půvabnou ranní běžkyní...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ERVIN: To sice jo, ale po dnesnim prvnim behu jsem zjistil. ze potrebuju jeste zimni bundu na behani, celenku na usi, rukavice, teply ponozky a trekovy boty na kterejch si na sneholedu nerozbiju drzku. Zlatej pas ve fitku.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: vitej v muzskem svete, tam se od tebe jeste ceka ze se postaras o rodinu a pozdeji o vyzivny pro deti a manzelku ;-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOUDY: Zas bys tam mohl prodat ty legíny...
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ja som na seba tak pysna, ze som to nejak sama zvladla, ze sa mi podarilo sa uzivit, kupit si byt a stat na vlastnych nohach. asi moj biggest achievement v zivote.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Nabadal bych at vyjdeme do ulic!..ale je tam zima a snih..takze nic.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: FIALOVÁ drahota v MODŘAnech. Ó tempora!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: uz ani modrany nebo jiznak nejsou co bejvaly :(..fialova drahota je vsude!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: no nevím....co tak koukám po nájmech tak i kousek za Prahou ( v totální díře) chtějí 20k za 40 metrů.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NELLAS: nevím jak by mi tyhle velkopanské rady pomohly... v rámci Prahy bydlím za nájem, který je cenově srovnatelný s garsonkou na periferii a nepotřebuji auto. Ušetřil bych (možná), kdybych se odstěhoval do Kladna, ale to bych nemohl dělat svoji práci a šel bych finančně do prdele ještě víc (plus extra náklady v podobě auta).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FIONOR: A neměl by ses spíš přestěhovat do Modřan, jak říkal Koudy? :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Spolkl jsem vlastní hrdost a tváří v tvář zvýšení paušální daně, navýšení záloh na elektřinu a inflaci jsem si zažádal o příspěvek na bydlení.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAR_TINA: dosud jsem behal v zime ve fitku na pase. Tam nejsou leginy uplne potreba.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOUDY: dosud jsi běhal v dámských?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KURE: Jj, to tam právě odkazuju a přes to jsem se dostal k těm dalším odkazům, když jsem hledal tu původní studii.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam