• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Mám tu velkej platonickej crush na několik ID jen z toho, jak viděj svět, jak se vyjadřujou a jakej maj smysl pro humor. Ty lidi pro mě (a nejsem schopná vymyslet míň dementní frázi) prostě maj strašně sexy mozek. Třeba Sabriel13, Eertu, Salvator, Random_Night, Tankie nebo Salaman... Díky, často mi z vás plesá srdéčko a své crushe si velmi užívám:)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    DR_NIKITA: my taky furt, jen ozdoby jsme teda uz sundali, ale strom (zivej v kvetinaci) tady s nama zustane jako experiment do ty doby, nez umre, coz doufam, nebude nikdy. Jednou za tejden ho trochu zalejvam, tak uvidime.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Ze jsem nikdy neprisla na chut UGG snehulim. Porad v nich vidim ty komunisticky vlozky do snehuli.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DR_NIKITA: my taky, ale odstrojili jsme ho, ale nechali :D, je umělej, docela hezkej, tak prostě jen stojí v pokoji.... vidím to uklizený do sklepa tak před Velikonocema...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DR_NIKITA: strom nemam, ale pripomina mi to, ze bych uz mohla uklidit vánoční výzdobu.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Máme doma pořád vánoční strom...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Když si dlouho nezašukám, jsem pak protivnej.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    po sexu si to vždycky ještě udělám ve sprše
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    A když vydržím ještě chvíli nešukat, tak mi to přestane chybět! Už aby to zase bylo.
    N_I
    N_I --- ---
    mám rád tuto píseň a moc, i přesto jakej je jožo krutnej kokot.
    vlastně mám rád celou tu desku komplet...

ELÁN - Nie sme zlí (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=A4XiNjLi1lE
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GREAT_R: dost sexu a vic fitka, takze pozbyla potreba rychleho dopaminku.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: Tak za to muj ton pracky funguje perfektně v tom, že k ní dobíhám driv, než vubec začne hrát. Tim padem i rovnou vyndam prádlo :))
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: úmysleně, nebo jsi na něj nějak zapomněl? A tvůj intimní život byl za ten půlrok jaký? Žádný, nudný, pohodlný, pestrý, čubky, slezte ze mě?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    strašně mě baví hrát na moji chytrou pračku. občas kvůli tomu i přejedu záměrně nastavení, aby mi to ještě jednou zanotovalo.. A když dopere, tak jí nechám dohrát tu její neuvěřitelně dlouho melodii.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DA_NIELA: to vis, lidi se maj bavit jen o tom, co te zajima, jasna vec
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DR_NIKITA: maji celou online serii (pamatuju si online grooming a tusim jeste cyberbullying a mozna jeste neco?), treba byste to vyuzili!
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    hrozne ale hrozne mne stve ze musim v tuto dobu vstavat na antb a nemuzu jit do prace....prijdu si neschopna....
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    TRISSIE: Vidim poprve, skvely zpracovani!)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DR_NIKITA: znas
    Keep It Real Online - Department of Internal Affairs / The New Zealand Government - Motion Sickness
    https://youtu.be/RMMjUcWqTfQ?si=TuBz9SmV_41Nfysr

?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    KOUDY: Cenim! V praci se tim ted dost zabyvam plus mame nejaky preventivni programy pro skoly a ma to silenej uspech, paradoxne nejvic u pubertaku.. Az ted si uvedomuju jak moc pecko deformuje zdravy pristup k sexualite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam