• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DEADSLUT: ...to sou ty objektifikační crushe, achjo, teď jsem si o kus vedle všimla, po mnoha letech na nyxu, že to neni eertu ale errtu. v mém nominativně-dyslekickém srdci asi zůstaneš misnamed.
    a přiznávám, že se mi to nestalo poprvé (a asi ani naposled), bejt platonicky zabouchlá do někoho, u koho ani pořádně nevim, jak se jmenuje.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DEADSLUT: mam to podobne, akorat ta jmena me trochu prekvapila :-)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    DEADSLUT: to je krásné! Mám to hodně podobně! V mém případě ještě přidávám Rimmsiho, Rahufa, Toxicmana, Blulajtu Minci, Multicat, Nicollet, Elsinor ♡
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Mám tu velkej platonickej crush na několik ID jen z toho, jak viděj svět, jak se vyjadřujou a jakej maj smysl pro humor. Ty lidi pro mě (a nejsem schopná vymyslet míň dementní frázi) prostě maj strašně sexy mozek. Třeba Sabriel13, Eertu, Salvator, Random_Night, Tankie nebo Salaman... Díky, často mi z vás plesá srdéčko a své crushe si velmi užívám:)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    DR_NIKITA: my taky furt, jen ozdoby jsme teda uz sundali, ale strom (zivej v kvetinaci) tady s nama zustane jako experiment do ty doby, nez umre, coz doufam, nebude nikdy. Jednou za tejden ho trochu zalejvam, tak uvidime.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Ze jsem nikdy neprisla na chut UGG snehulim. Porad v nich vidim ty komunisticky vlozky do snehuli.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DR_NIKITA: my taky, ale odstrojili jsme ho, ale nechali :D, je umělej, docela hezkej, tak prostě jen stojí v pokoji.... vidím to uklizený do sklepa tak před Velikonocema...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DR_NIKITA: strom nemam, ale pripomina mi to, ze bych uz mohla uklidit vánoční výzdobu.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Máme doma pořád vánoční strom...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Když si dlouho nezašukám, jsem pak protivnej.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    po sexu si to vždycky ještě udělám ve sprše
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    A když vydržím ještě chvíli nešukat, tak mi to přestane chybět! Už aby to zase bylo.
    N_I
    N_I --- ---
    mám rád tuto píseň a moc, i přesto jakej je jožo krutnej kokot.
    vlastně mám rád celou tu desku komplet...

ELÁN - Nie sme zlí (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=A4XiNjLi1lE
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GREAT_R: dost sexu a vic fitka, takze pozbyla potreba rychleho dopaminku.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: Tak za to muj ton pracky funguje perfektně v tom, že k ní dobíhám driv, než vubec začne hrát. Tim padem i rovnou vyndam prádlo :))
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: úmysleně, nebo jsi na něj nějak zapomněl? A tvůj intimní život byl za ten půlrok jaký? Žádný, nudný, pohodlný, pestrý, čubky, slezte ze mě?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    strašně mě baví hrát na moji chytrou pračku. občas kvůli tomu i přejedu záměrně nastavení, aby mi to ještě jednou zanotovalo.. A když dopere, tak jí nechám dohrát tu její neuvěřitelně dlouho melodii.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DA_NIELA: to vis, lidi se maj bavit jen o tom, co te zajima, jasna vec
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DR_NIKITA: maji celou online serii (pamatuju si online grooming a tusim jeste cyberbullying a mozna jeste neco?), treba byste to vyuzili!
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    hrozne ale hrozne mne stve ze musim v tuto dobu vstavat na antb a nemuzu jit do prace....prijdu si neschopna....
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    TRISSIE: Vidim poprve, skvely zpracovani!)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DR_NIKITA: znas
    Keep It Real Online - Department of Internal Affairs / The New Zealand Government - Motion Sickness
    https://youtu.be/RMMjUcWqTfQ?si=TuBz9SmV_41Nfysr

?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    KOUDY: Cenim! V praci se tim ted dost zabyvam plus mame nejaky preventivni programy pro skoly a ma to silenej uspech, paradoxne nejvic u pubertaku.. Az ted si uvedomuju jak moc pecko deformuje zdravy pristup k sexualite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam