• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Záleží jak moc se opijeme:))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: A na návštěvě chodíš močit do dřezu? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kuchyň vs koupelna. Ale netuším proč:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja si jeden cas pletl Pardubice a Podebrady, coz lidi z te vesnice u Hradce celkem sralo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: muj problem je Jablonec nad Nisou a nad Jizerou... Trutnov a Turnov jsem se už naučila.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Jindřišská a Štěpánská. :-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Eliška a Štěpánka. Tahle dvě jména jsou pro mne tatáž akustická hmota.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ok. Já oranžovou a fialovou. Ne ty barvy, ale ta slova. A 7 a 9. Né ty číslovky, ale ta slova.
    JONY
    JONY --- ---
    SALAMAN: já zase Císařská ostrov a Císařskou louku, to je od sebe o něco dál než ta dvě náměstí. Ex si to pletla také, takže jsem zažili zábavnou story, kdy ji její obchodní partner pozval na akci co se konala na Císařské louce a my dorazili na Císařský ostrov a tam jsme se marně snažili najít to místo, které nám jeho asistentka popisovala po telefonu, aby ná správně navedla.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Já si pletu Náměstí Míru a Jiřího z Poděbrad. Při srazu před kostelem už došlo k nejednomu nedorozumění.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ERRTU: do Planetária? :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Já teda furt pletu z nějakého záhadného důvodu buk a dub. Už od mala. Strom myslím dobrej, ale prostě furt ten název...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    žena chodí na kurz astonomie a já si z ní tak dlouho dělal srandu kdy nám začne dělat horoskopy, jestli už zkoušeli kámen mudrců, nebo aspoň to zlato z měsíčního svitu... že teď tu astrologii prostě cpu automaticky všude. všem astronomům které v budoucnosti nevhodně označím za kellyovské míchače rtuti, se tímto dopředu omlouvám...
    a hodina Sirael bude!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Když jsem byla dítě, pletly se mi Karlovy Vary a Hradec Králové.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PROSTE_LO: všichni, koho jsem kdy navigovali, si radši velmi rychle zvykli na směry dokemně a doktobě, občas i dorovně
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PROSTE_LO: to delam taky, ale nastesti u toho jeste ukazuju a plati to, co ukazuju..nemuzu se dockat, az se v pristim zivote narodim jako pravak. Bral bych i jako hlavonozec, ale to bych si chtel nejdriv na chvilku vyzkouset
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PROSTE_LO: Ta druhá levá!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    SALVATOR: Husova, Husitská a Husinecká (který ještě vobě na Žižkově, což považuju za obzvlášť nefér)
    MAR_TINA: a ten mindfuck, že na Karláku maj sochu obě, už jsem si vymyslela spoustu mnemotechnickejch pomůcek, abych si zapamatovala, která je která, ale zcela bezvýsledně.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Pravá a levá - to mám taky. Ale pouze v případě, kdy to musím říct rychle. Klasická situace: jedu v autě jako spolujezdec a naviguji. Před křižovatkou se řidič ptá, kam má jet. Já vím, že máme jet vpravo a řeknu vlevo. Jinak moc často se to nestává, většinou řídím já a trasu mívám pro jistotu v navigaci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: Zajíc obecný žije v lese, žije v lese, žije v lese... akorát to vypadá, že je to přesně naopak :D

Rozdíl mezi zajícem a králíkem divokým | 🐇 Ňufíček
    https://domacikralicek.cz/kralik-vs-zajic
    Oblast výskytu
    KRÁLÍK se zdržuje převážně v zarostlé krajině, jako jsou lesy, remízky, parky. To je dáno i jeho omezenou schopností úniku před predátorem, kdy uteče do nejbližší nory.

ZAJÍC na druhou stranu preferuje otevřenou krajinu, louky, pole. Je to vytrvalý běžec a tak si i s predátory kolem může pobyt v otevřené krajině dovolit

Věda pro děti: Jaký je rozdíl mezi zajícem a králíkem? Kdo z nich nepohrdne masem? | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/priroda/veda-pro-deti-rozdil-mezi-zajicem-kralikem-kdo-nepohrdne-masem_2303122142_kac
    Králíci obývají lesy nebo jejich okraje a vyhrabávají si nory. Za to zajíci žijí spíše na otevřených prostranstvích, třeba na pláních nebo polích a hnízda si vytváří na povrchu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam