• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Takhle si vždycky musím v hlavě přeříkat slovo "velryba", protože napoprvé mám sto chutí říct "verlyba".
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Trošičku na jinou notu, ale mám často hroznej problém se slovem karamel. Prostě si ho někdy ne a ne vybavit. Naštěstí oba se ženou známe WWW, takže minimálně před ní můžu říct "cukr, co se už neuzdraví" a ona ví, o čem mluvim.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ELISEBBAH: tak to je úžasný! Nejsem jediná!
    Srpen a prosinec. A pak taky únor a úterý. Levá a pravá. Trutnov a Turnov je klasika. Cenzura a recenze. Reciprocita a propriocepce.
    Nic z toho samozřejmě ne ve smyslu významu, ale to slovo jako zvuk.
    A jako dítěti ještě sedm a osm, Rusko a Rakousko, Letná a Letňany.
    FAT
    FAT --- ---
    KOUDY: Já taky, a je pravda, že perníkáři šťastní nebyli...
    😄
    CIL
    CIL --- ---
    Stromovka a Lužánky :D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ja si pletu srpen a prosinec.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Mně se pletou i ty dvě paní samotný.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Záleží jak moc se opijeme:))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: A na návštěvě chodíš močit do dřezu? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kuchyň vs koupelna. Ale netuším proč:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja si jeden cas pletl Pardubice a Podebrady, coz lidi z te vesnice u Hradce celkem sralo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: muj problem je Jablonec nad Nisou a nad Jizerou... Trutnov a Turnov jsem se už naučila.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Jindřišská a Štěpánská. :-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Eliška a Štěpánka. Tahle dvě jména jsou pro mne tatáž akustická hmota.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ok. Já oranžovou a fialovou. Ne ty barvy, ale ta slova. A 7 a 9. Né ty číslovky, ale ta slova.
    JONY
    JONY --- ---
    SALAMAN: já zase Císařská ostrov a Císařskou louku, to je od sebe o něco dál než ta dvě náměstí. Ex si to pletla také, takže jsem zažili zábavnou story, kdy ji její obchodní partner pozval na akci co se konala na Císařské louce a my dorazili na Císařský ostrov a tam jsme se marně snažili najít to místo, které nám jeho asistentka popisovala po telefonu, aby ná správně navedla.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Já si pletu Náměstí Míru a Jiřího z Poděbrad. Při srazu před kostelem už došlo k nejednomu nedorozumění.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ERRTU: do Planetária? :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Já teda furt pletu z nějakého záhadného důvodu buk a dub. Už od mala. Strom myslím dobrej, ale prostě furt ten název...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    žena chodí na kurz astonomie a já si z ní tak dlouho dělal srandu kdy nám začne dělat horoskopy, jestli už zkoušeli kámen mudrců, nebo aspoň to zlato z měsíčního svitu... že teď tu astrologii prostě cpu automaticky všude. všem astronomům které v budoucnosti nevhodně označím za kellyovské míchače rtuti, se tímto dopředu omlouvám...
    a hodina Sirael bude!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Když jsem byla dítě, pletly se mi Karlovy Vary a Hradec Králové.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam