• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Nesla jsem na vecirek, na kterej jsem se tesila, protoze Divka, ktera kopla do vosiho hnizda. Vubec nevadi, ze uz ctu pet hodin v kuse. Dneska to proste doctu a basta.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    DEADSLUT: na Karláku je to docela tricky, protože z těch dvou soch je ta světlá Krásnohorská a Světlá je dost tmavá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: No ale aspoň si vzpomenš, jak se to řekně :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Takhle si vždycky musím v hlavě přeříkat slovo "velryba", protože napoprvé mám sto chutí říct "verlyba".
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Trošičku na jinou notu, ale mám často hroznej problém se slovem karamel. Prostě si ho někdy ne a ne vybavit. Naštěstí oba se ženou známe WWW, takže minimálně před ní můžu říct "cukr, co se už neuzdraví" a ona ví, o čem mluvim.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ELISEBBAH: tak to je úžasný! Nejsem jediná!
    Srpen a prosinec. A pak taky únor a úterý. Levá a pravá. Trutnov a Turnov je klasika. Cenzura a recenze. Reciprocita a propriocepce.
    Nic z toho samozřejmě ne ve smyslu významu, ale to slovo jako zvuk.
    A jako dítěti ještě sedm a osm, Rusko a Rakousko, Letná a Letňany.
    FAT
    FAT --- ---
    KOUDY: Já taky, a je pravda, že perníkáři šťastní nebyli...
    😄
    CIL
    CIL --- ---
    Stromovka a Lužánky :D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ja si pletu srpen a prosinec.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MAR_TINA: Mně se pletou i ty dvě paní samotný.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Záleží jak moc se opijeme:))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: A na návštěvě chodíš močit do dřezu? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Kuchyň vs koupelna. Ale netuším proč:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja si jeden cas pletl Pardubice a Podebrady, coz lidi z te vesnice u Hradce celkem sralo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: muj problem je Jablonec nad Nisou a nad Jizerou... Trutnov a Turnov jsem se už naučila.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Jindřišská a Štěpánská. :-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Eliška a Štěpánka. Tahle dvě jména jsou pro mne tatáž akustická hmota.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ok. Já oranžovou a fialovou. Ne ty barvy, ale ta slova. A 7 a 9. Né ty číslovky, ale ta slova.
    JONY
    JONY --- ---
    SALAMAN: já zase Císařská ostrov a Císařskou louku, to je od sebe o něco dál než ta dvě náměstí. Ex si to pletla také, takže jsem zažili zábavnou story, kdy ji její obchodní partner pozval na akci co se konala na Císařské louce a my dorazili na Císařský ostrov a tam jsme se marně snažili najít to místo, které nám jeho asistentka popisovala po telefonu, aby ná správně navedla.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Já si pletu Náměstí Míru a Jiřího z Poděbrad. Při srazu před kostelem už došlo k nejednomu nedorozumění.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam