• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    WRNQ: neasi, a uz videl nekdo namesti Jiriho z Pardubic... nebo kohokoliv z Pardubic? :))
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KOUDY: C'mon! To sere i nás z Poděbrad! Tady to je totiž hezčí:)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Nesnáším hašlerky. Stačí cítit ten "smrad" když to někdo cucá a navaluje se mi. Úplně nejhorší jsou lidi, který to cucaj stylem, že si to přehazují v puse a cinkají tim o zuby. Fuj tyvole
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Korunní a Korunovační (navrch k té Sokol(ov)ské).
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NICOLLETTE: Majerová byla sakra kočka ....ty si nejde splist.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ANA: + Československé armády. Přes dekádu bydlim v tomhle hoodu a taky nevim. Je to marný.
    ANA
    ANA --- ---
    Dukelskych hrdinu x Jugoslavskych partizanu. Leta nemuzu kapnout na pomucku a to se v tyhle oblasti vicemene nejak pohybuju od detstvi.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    VRATENKA: tohle se mi jeví jako dost výrazná mnemotechnická pomůcka na to, abych si to zapamatovala, tak uvidíme:)) (uvidíme Slut pečlivě obcházející sochy se spektrofotometrem, kterej jí stejně bude k prdu a zmatená zůstane nadále, ale naděje umírá poslední)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    _ANT_: Ta za to ale stojí! Já ji četla už asi čtyřikrát, a asi si ji zase přečtu.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jo a taky mám bordel v obou Maruškách. Maruška Pujmanová a Maruška Majerová, načež jedna z nich teda opravdu uměla psát a ta druhá jakože vůbec. Ale posluhovačky byly obě.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MICHELLEDANIELS: já jsem upřímně ráda, že matně tušim, že jablonec neni jen jeden...ehm.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    NELLAS: v mém vesmíru kamarádí Lisabon s Libanonem :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    v časech před gsp jsem se snad dvacetkrát autem otočil mezi Klecanama a Kličanama, protože můj navigátor prostě neviděl v těch názvech rozdíl.
    po dvacaté jsem v jedné z těch dědin zastavil (do dnes nevím ve které), tříkrát vztekle kopl do stromu, dokulhal zpět do auta, vykázal stávajícího navigátora na zadní sedadlo, a nově jmenovaná navigátorka nás pak na první dobrou dovedla do Dejvic.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Nesla jsem na vecirek, na kterej jsem se tesila, protoze Divka, ktera kopla do vosiho hnizda. Vubec nevadi, ze uz ctu pet hodin v kuse. Dneska to proste doctu a basta.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    DEADSLUT: na Karláku je to docela tricky, protože z těch dvou soch je ta světlá Krásnohorská a Světlá je dost tmavá.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: No ale aspoň si vzpomenš, jak se to řekně :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Takhle si vždycky musím v hlavě přeříkat slovo "velryba", protože napoprvé mám sto chutí říct "verlyba".
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Trošičku na jinou notu, ale mám často hroznej problém se slovem karamel. Prostě si ho někdy ne a ne vybavit. Naštěstí oba se ženou známe WWW, takže minimálně před ní můžu říct "cukr, co se už neuzdraví" a ona ví, o čem mluvim.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ELISEBBAH: tak to je úžasný! Nejsem jediná!
    Srpen a prosinec. A pak taky únor a úterý. Levá a pravá. Trutnov a Turnov je klasika. Cenzura a recenze. Reciprocita a propriocepce.
    Nic z toho samozřejmě ne ve smyslu významu, ale to slovo jako zvuk.
    A jako dítěti ještě sedm a osm, Rusko a Rakousko, Letná a Letňany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam