• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SALAMAN: Já se přiznám, že čím starší jsem, tím více chápu oblíbenost kohokoliv, kdo vůbec NĚCO DĚLÁ.
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Vůbec nechápu co maj lidi na Pulp Fiction.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nechápu oblíbenost Banksyho. Podle mě dělá banální kýč pro lidi s nesestouplými varlaty.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    UNUX: Máš to pěkně zapeklitý...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    UNUX: prostě ti tam vypadlo mi

"Za celej život sem nepoznal ženskou, která by MI byla věrná.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    UNUX: Co je normlaní* je asi hodně subjektivní pojem: D
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    UNUX: To zní jako velkej shit... Jestli jsou to normální* monogamní vztahy.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    smírně dodám že to taky řeším optikou člověka který je přes čtvrt století ve šťastném vztahu a nikdy tohle řešit nemusel. nebo o tom minimálně nevím :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ARGANNAH: takto postavenému argumentu naprosto rozumím a dává větší smysl než původní výkřik.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ERRTU: Sorry ale s tímhle nesouhlasím. Jsem ve vztahu - je to klasickej monogamní vztah - není otevřenej ani poly - já podvádím - kráva jsem já, i kdyby můj protějšek byl zároveň fakt kretén. Jestli je kretén a mé to sere, tak to mám řešit nebo se mám čestně rozejít, ne za jeho zády šukat jiný lidi
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNUX: jako nerad reju ale vzhledem k rétorickým výkonům které předvádí s napříč nyxem nevidím úplně chybu u těch ženských....
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KOUDY: Jsem rád, že nejsem jedinej, kdo se cítí líp přibratej, než hubenej. Předloni jsem přes vánoce shodil asi deset kilo, žádná katastrofa, ale stejně jsem se podíval do zrcadla s tím, že to potřebuju dojíst, protože mi visely kozy a všechno.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    KOUDY: Žil jsem s děučicou z Moravy +- 13 let. Štrudl dělá famozní. Jeden šulan mi nikdy nestačí, ale že by to mělo efekt na to kolik vážim...: D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: maminka mi to taky vzdycky rikavala, i vsichni moji ucitele :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: hm;/ tak to ses fakt asi to no, 'spešl'...:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se, ze mam 190cm a v petadvaceti letech jsem mel 65 kilo, takze se me furt kazdej ptal "cau jak se masneco?" a me to uz nepripadalo vtipny. Proces tloustnuti byl dost dost narocnej. Kazdej den jsem chodil do hospody na svickovou se sesti nebo gulas se sesti abych donutil telo pomaleji spalovat a vic ukladat a pak taky stacilo najit si holku z moravy, ktera byla schopna pect tri saly strudlu k snidani. Za par let jsem mel 90 kilo. Doporucuju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: budes se divit ale jo. nepribral jsem a jeste me srala ta permanentni polo-kocovina.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH:
    ERRTU: zkusili ste chlast, treba 6 cernych piv kazdovecerne?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: po prvni vecerni seanci u prvniho dilu jsem pred spanim automaticky zvedl hlavu k neby a utrousil "skoda ze jsi tohle uz nestihl tati, tohle by te fakt bavilo"...
    ALESH
    ALESH --- ---
    ERRTU: od 17 co jsem prestal rust, mam 60. Po 14 dnech v nemocnici s tezky zapalem plic 58. Kdyz jsem se hodne snazil, dosahl jsem 62, ale to jsem se mesic programove neustale preziral. Treba normlani jidla +3x denne vanicku tucnyho tvarohu s joguretm a piskotama. Dosahl jsem akora toho, ze jsem se v noci budil uplne mokrej, jak jsem to vsechno vypotil. Je mi 42 a uz jsem rezignoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam