• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    XAJA
    XAJA --- ---
    SPIKE411: platby mi nevadia. ale uz som nasla nejaku tu novsiu verziu dynablaster, tak skusim to.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    XAJA: Já čas od času nahodím Shattered Pixel Dungeon. Ten je zdarma. :)

Nebo se dá nahodit RetroArch a nějaké staré pecky z konzolí, ale to už je trochu složitější.

Něco se dá saturovat i Duolingem, NYT Connections / Strands apod.

Jinak za "loot box" jsem zaplatil jednou, ve Fallout: Shelter. Následně jsem ho odinstaloval a nikdy se k němu nevrátil.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: mam taky hnědý a černý :* a velký zelený sešit ve stejném designu.... Ale co jsem viděla luxusní designové A4 sešity vázané v DOX knihkupectví, tak už jsem se musela plácnout přes prsty a nechat to tam. 800-1200,- nebo kolik to bylo už je fakt dost...
    XAJA
    XAJA --- ---
    AXTHEB: ano! to bolo ono.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    XAJA: dynablaster?
    XAJA
    XAJA --- ---
    MADIETTA: dik. ale to uz vyzera moc... vymakane:)
    hladam nieco jednoduchsie. ale uz som zistila, ze je tu diskusia k mobilnym hram, idem to preskumat.

vlastne nasleduje tiez priznanie: prve a posledne pocitacove hry, co som hrala, bol taky ten had v msdos a potom chvilu nieco s vybuchujucimi bombami, co otvarali cestu medzi murmi (dyna?? dyno??). niekedy v 90. a potom som este mala chvilu na mobile nejaky tetris.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AXTHEB: teď už jsem se to naučila hrát, takže umím ty boosty získat i bez peněz, ale už jsem v tom byla i za osm stovek měsíčně :/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MADIETTA: Kolik tak měsíčně utratíš?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    XAJA:
    Whiteout Survival: Build & Survive in Winter
    https://whiteoutsurvival.centurygames.com/
    XAJA
    XAJA --- ---
    MADIETTA: chcem zacat s hranim:))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    XAJA: jakože chceš utrácet? :D
    XAJA
    XAJA --- ---
    MADIETTA: na akej, daj tip. prave nieco hladam;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jsem asi závislá na jedné mobilové hře, a to až tak, že v ní utrácím peníze, čemuž se mi až dosud dařilo úspěšně odolávat.

Střídavě je mi stydno, že jsem naletěla korporacím, a střídavě si říkám, krucinál, tak snad můžu mít aspoň nějakou guilty pleasure.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: ja mam podobnou uchylku na moleskine a plnici pera
    NEI
    NEI --- ---
    Emočně mě uspokojuje si jednou za čas koupit takovouhle sadičku.
    Těch zápisničků mám už asi 10.

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Přiznám se, že jsem měl místy při sledování tohoto dokumentu slzy na krajíčku. Ano, pokud jde o přírodu, tak jsem v podstatě odmalička hrozný cíťa. Jinak teda skvělá práce Mariána Poláka a celého filmového štábu, dlužno podotknout!

Planeta Česko - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/11355326735-planeta-cesko/
    SITH
    SITH --- ---
    ELSINOR: a střílet nebohé sběrače klacků na otop co se jen lehce přiblíží k lesu :(
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Občas si přeju stát se dryádou z Brokilonu. Napila bych se té jejich vody, zapomněla na celej svůj lidskej život a žila už jen pro ten les.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemam rad hotely.. Jezdim kazdej mesic (uz 3 roky) na sluzebku a uz si radsi pronajimam byt.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Taky mám ráda hotely (hlavně snídaně a wellness).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam