• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já bych jenom pripodotkla, že ta monogamie měla stejně spíš prapuvod ve zdravotních rizicích promiskuity než v nějakém moralizovani zapšklych křesťanů.Ty sexuálně přenosné nemoci před objevem antibiotik byly poměrně fatální záležitosti a i dneska je prece doporučována radši prevence a zdravý zivotni styl než už nutný zásah moderní medicíny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tahle země (a planeta) je plná vystresovaných tlustých nepohyblivých chlastajících kouřících lidí s vyhnilejma zubama, kteří nechodí na preventivní prohlídky a v době epidemií nenosí respirátory ani do čekárny.
    Rakovina z kouření příliš mnoha penisů sice existuje, ale tak nějak se začnu stresovat, až vyřeším všechny další hrozby valící se moji tělesnou schránku včetně šílenců na silnici.

Požadavek věrné monogamie z jakýkoli důvodů absolutně chápu a respektuju. Ale větší riziko mi to přijde pro city, než pro přenos špíny.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAMILLOS: tak třeba se můžeš nechat proti HPV očkovat. Jde to i u dospělých, pokud ještě teda nejsou promořený.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    No a teď když si k tomu ještě přidáme, že jeden z hlavních rizikových faktorů pro vznik rakoviny je pití alkoholu, nabývá ten cool obrázek "podařilo se mi v baru sbalit holku" ještě zajímavějších rozměrů.

(Někdo si teď někde stěžoval, jak je nyx plnej nesnesitelnejch slušňáků - pošlete mu někdo link, ať má radost, že měl pravdu)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAMILLOS: Tak asi každej dle svýho uvážení a přijetí možného rizika 🤷
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ACKO: Jenže k čemu ti to ve výsledku je, když se ti v baru podaří sbalit holku? Budeš po ní večer chtít nějaký papíry?
    Ani prd.
    ACKO
    ACKO --- ---
    přiznám se, že mě teď právě překvapuje, jak jsou lidi slabě informovaní ohledně toho, kde a jakým způsobem se dá chytit kdejaká nemoc
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    TRISMEGISTOS: ano, a velmi. Třeba u žen je rakovina děložního čípku nebo pochvy ve velkém procentu případů následkem infekce HPV.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISMEGISTOS: no jako jo, no :-(
    Přibývá rakoviny jícnu přenášené orálním sexem - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-pribyva-rakoviny-jicnu-prenasene-oralnim-sexem-30375
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    VERSONNENHEIT: jakoze se da rakovina chytit v bordelu, protoze kourenim?? nebo jak to myslis?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    OCTOPUSS: tak nejde jen o pohlavní nemoci, ale třeba o onkologický onemocnění. Ono když někdo onemocní v 60ti rakovinou krku nebo jazyka, těžko si to spojí s tím, že kdysi někde swingoval nebo chodil do bordelu ;)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    VERSONNENHEIT: To spousta lidí dělá docela pravidelně, a nemyslím, že hromadně umírají na pohlavní nemoci. Osobně mi to sice už přijde jako zbytečně velkej risk, ale pořád tam konceptuálně nevidím problém.
    Ale mě si nevšímejte, já absolutně nepobírám monogamii, což je pro mě naprosto bizarní koncept.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    OCTOPUSS: třeba swingers :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ADELHAIDA: Co přesně znamená "sdílení sexuálních partnerů"?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me je ctyricet a porad si nedokazu predstavit delit svoji lasku mezi dve holky. Asi uz doziju staromodne v monogamii.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ADELHAIDA: Já se přiznám, že mě v tomhle vždycky pobaví argumentace používáním kondomů :D Tak ok, jestli existuje celotělový kondom asi je to v pořádku.
    Páč s tělníma tekutinama nepřichází do styku jen zakrytá část - penis. A třeba HPV se přenáší kožním kontaktem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně přijde sdílení sexuálních partnerů nehygienický. Fakt, když pomyslím na nevěru, ať už mou, nebo muže, je to prostě fujky jak půjčit si cizí zubní kartáček.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LEJIMADA: Týjo, já zas sex od jistý doby vnímám jako to nejhlubší propojení s někym, koho miluju.. Už mi to vůbec nejde vnímat jako povrchní záležitost s tím, že jde přeci "jen" o prcání.. Dle mého názoru při tom vzniká nějaký pouto ať chceš nebo ne.. Obdivuju, že by to s tebou nehnulo, kdybys viděla svýho chlapa svíjet se v extázi s jinou ženou)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LEJIMADA: _šukání se přeceňuje_ - já si to úplně nemyslím. V různejch chvílích života to mělo různej význam. Celkově to jestli, jak často a jak se šukalo vždycky bylo nějak důležitý. Když někdo, koho znáš přejde do vocelství nebo k hypersexualitě, tak i když u toho nejsi, může to být změna. Když s tebou někdo přestane spát nebo začne spát, taky je to celkem formativní změna. Myslím si, že to jinak silně vnímaj muži a ženy, myslím si, že to jinak vnímaj gay lidi a straight lidi. Jo, na konci dne si člověk vždycky řekne, že se to přeceňovalo, ale ty akutní fáze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam