• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TANKIE_: Přesně, cíga jsou tvrdá měna. Naučil jsem se tam hrát texas holder o cíga. Od mladýho kluka, co se tam léčil z gemblerství :D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já měla na vejšce takovej nápad. Salon krásy, kde by ale personál byl zároveň kromě lazebnictví vzdělán i v oborech práva, účetnictví, psychologie... takže by člověk při masáži nebo pedikúře dostal ještě nějakou cennou a odbornou radu. Možná by takhle šlo udělat celý sanatorium s týdenními pobyty.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ještě pořád jsem si nezvykla na novej Outlook. :-(
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ale my už sanatorium máme. Tady. Zjevně 8)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A cukrovou vatou. Kde se da zaplatit vstupny?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hmm, viktoriánské sanatorium se skákacími hrady!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Často hledám příležitosti pro podnikání, tady se jedná rýsuje :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jinak já mám na pakarnu taky docela hezky vzpomínky. Bylo jaro, Bohnice kvetly a tehdy ještě částo pršelo. Pamatuju si kvetoucí magnolie a epesni večery v V. koloně
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Pardon, kde že je to secesní sanatorium?
    Možná by ho na starý kolena mohl zalozit Nyx, aby stárnoucí a neurotičtí nyxáci měli kam jít...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NELLAS: při mé loňské hospitalizaci jsem cígům docela úspěšně unikala. Ale byla jsem na otevřeném oddělení a kouřit se mohlo jen venku.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Hmmm čokoládovej dort!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JAMILLOS: Se nedá nic dělat, dal jsem si cigaretu, hrál si 7 minut s telefonem a přišlo to. Inu, neřest...

Existujou i lidi co sní čokoládovej dort a pak jdou vystřílet školu, jsme na tom ještě dobře ;)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PIKKMA: To je fakt. :)
    ADAMIRA: Jseš zbytečně agresivní. Možná si nějaký takový sanatorium zkus vytvořit v hlavě. Ostatně některý lidi vypadají, že jsou tam zavřený permanentně. ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JAMILLOS: žejo a nebo jíst čokoládu! Nebo tanec! Pokrytci!

Frajer se vyléčí z chlastu a stejně pořád kouří! Nic se nezmění, dá si 4 - 5 cigaret a klidně sedne za volant, utratí vejplatu za kartony cigár, dá si pár galousek a zřeže manželku... pfff...

Některý lidi by tvrdili že point léčebny je zbavit se tý totální destrukce v podobě chlastu/narkotik a že nejde o nějaký "neřesti" - ale takovýhle lidi nikdy nezažili jakýho gangarape jsou lidi schopný třeba po třech startkách bez filtru!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    JAMILLOS: někdo, kdo hodně kalí nebo fetuje tak, že musi jit na leceni, vždycky kouří ne? :)) nebo mě teda zrovna nikdo takovej nekuřák nenapadá!
    ENDER
    ENDER --- ---
    Myslim si, ze secesni sanatorium, kde nebudeme muset myslet na ten svet venku potrebujeme obcas vsichni...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    XBAHNO: To mluvíš už o kuřácích. Otázka je, jestli tam kvůli tomu právě některý lidi kouřit vyloženě nezačnou. Ale chápu. Sám bych na něco takovýho neměl vůli. Teda ne že bych to potřeboval, že jo. :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JAMILLOS: Ano, v rámci protikuřáckýho zákona to byla výjimka ze zákazu kouření v nemocnicích zavedená na žádost doktorů. Na psychiatrických odděleních, kam protialkoholní spadá, se kouřit může. Když se máš zbavovat závislosti na chlastu (která ti opravdu vadí), nechceš současně řešit ještě závislost na nikotinu. To by už tak nízká úspěšnost léčby šla už úplně do, no tam. Je třeba být realista.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TANKIE_: Prostě dobrá motivace se uzdravit a vypadnout :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    JAMILLOS: ano. Řeší se pouze alko/toxo detox. Cigára vůbec. To se řeší jinde. Ale množství cigár a sežraný čokolády, co spotřebujou ženský na odvykačce….inu, já bych jim to nebrala. Neriskovala bych život.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam