• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    GUMBA: tak to mozna bydlime ve stejnym baraku :D
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Bydlím asi 300 metrů od bohnické léčebny, zatím jsem služeb nevyužil. Ale říkám si často, že až nastane ta doba, kdy tam budu potřebovat, že bych možná mohl docházet ambulantně. Nebo třeba jen každý den dojde milá sestřička a píchne mi nějakou náladovku nebo tak něco. Ale tak to asi nefunguje, co?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že se cítím trochu nepatřičně, že jsem ještě nikdy nebyla hospitalizovaná na psychárně. Možná místo cest do Španělska kam zdrhám před depresí, tak bych se mohla nechat dvakrát ročně zavřít na dva měsíce na psychárnu a bylo by po prdeli. A ještě by to bylo zadarmo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    první tři ghibli obrázky mi přišly vtipný, ale od čtvrtýho nic moc, a momentálně - ať si je každej nacpe do prdele širší stranou napřed!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIKKMA: Mr. K. z K. nekouri, v zivote jsem ho nevidel s cigarem, brkem, virzinkem nebo doutnikem nebo fajfkou, nic podobnyho:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Člověk je povercivy at chce nebo ne. Večer si to kracim uz příjezdovou cestou k baraku, premitam nad tim, jak by dlouho žádné sračky nemusely přijít a v tom si všimnu svítících oči cerne kočky v keři při kraji cesty a instinktivně ze mě s varovným prstem vypadlo "opovaž se!". Kočka se (naštěstí) ani nehnula, jen pozorovala, jak procházím :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Na psychiatrii me pred mnoho lety nechala poslat moje mati, ktera si myslela, ze jsem mimo a mam po uraze hlavy (upadl jsem ve fitku v saune) psychotickou ataku. Vyhlasila po mne celostatni patrani, policie me samozrejme hledala az nasla v zamestnani v kancelari. Byl do des, prijeli si pro me, se samopalama a odvadeli me do sanitky v poutech. Kdyz jsem se pak vratil po par tydnech pozorovani v PLB do prace kde me uznali ze jsem v poradku, tak jsem byl v podstate za hrdinu. ;o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: nevyhořely.. korekce zasr..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PIKKMA: momentálně mam ty práce tři... A všechny by se dali shrnout: starám se, aby se ženám žilo lépe a nevyhověly..)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VDFLAT: byla jsem 25 let, ale už jsem musela změnit obor... Páč jsem po tolika letech non-stop vyhořela..(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VDFLAT: probační úřednice
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOPRETKA: Ty jsi účetní, nebo účetní s benefity?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOPRETKA: Hlavně nespadni dolu!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KOPRETKA: eeeee, cože děláš? :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Sedím nahá u klienta na balóně, opakuji se a piju pivo... Taky jedna z lepších prací..)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ja sa priznam, ze je dost osviezujuce si priznat, ze clovek nie je normalny a ze potrebuje odbornu pomoc. :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole kdo smazal můj terapeutický post o drogách? Víte hovno jak se pečuje o psýché!

/on top nonstop!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Normální obvykle znamená nediagnostikovaný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já byla v Bohnicích opakovaně. Na procházce v parku a párkrát na návštěvě.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přiznám se že jsem nikdy nebyl v Bohnicích a ani v jiném zařízení tohoto typu. A ani u žádného doktora přes tyto obtíže, takže jsem asi trapně normální.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tvl, hroznej lazaret ten Nyx 8))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam