• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: Tvůj point? Když seš venku tak se dotýkáš hoven, lidí, dětí, důchodců, psů nebo ptactva?

Jako proti gustu žádnej dišputát ale musíš mít docela často problémy s PČR ne?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GREAT_R: já se ho nezaleknu, jen jeho dotyk nevyhledávám ;-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jako jo, ale jak má člověk čelit světu, když se má zaleknout tlačítka na přechodu. Venek není sterilní prostředí. Venku je pyl, hovna, lidi, děti, důchodci, psi, ptactvo nebeské...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREAT_R: nene otáčecí

GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADELHAIDA: nejlepší jsou stejně tyhle. Ty fakt cvaknou.

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Miluju mačkání čudlíků. Zvlášť takovejch těch starodávnejch, kde člověk cítí a slyší cvaknutí.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Nerad mačkám tlačítka v MHD a na přechodu a když už, tak kloubem prstu, protože mi to přijde jako nejmenší zlo z pohledu hygieny
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Baví mě mačkat čudlíky v mhd i na semaforu vícekrát za sebou a teď když jsem se tu dočetl že jsou tací které to sere ...
    myslím, že si to budu o to víc vychutnávat
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: Však my to nějak zvládnem! :)) Stejně nemám na výběr...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    AXTHEB: mam do ty situace docela vhled a ne, no.

AXTHEB: bohuzel taky ne, no...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: Vzhledem k tomu, že v tobě zjevně narůstá frustrace tak trochu jo. Je šance, že když si to uvědomí, tak se to utlumí.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AXTHEB: To nevím a vlastně na tom nezáleží.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRK_R23: To vypadá na klasické nevyřčené obětování se. Uvědomuje si, že to děláš? :)
    Nyx, no.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    V rámci dobrých vztahů a abychom dětem ukázali, že i po rozchodu se můžeme s ex normálně bavit, hodně věcí přecházím a neřeším. Koneckonců už to není moje dívka, ale už je to starost někoho jinýho. Protože ex smrdí korunou, tak všechno platím sám. Já si na chléb náš vezdější vydělám a nestrádám. Nicméně je to teda čím dál tim těžší, protože dlužná částka za děti už překročila nějakou rozumnou mez a jen tenhle měsíc jsem za ni zaplatil 8k... Ale dělám to pro děti. Jen nevím jak dlouho ještě vydržím, než ji zjebu a ohrozím tak náš vztah.

Asi udělám tričko s Hellen Lovejoy...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Takhle se prásknout.. to bude doma asi veselo 🤣
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: :)))
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    9 dni do termínu …jasný , těšíme se na prcka … zároveň mě to ale nutí nasávat atmosféru z každý společný chvilky , protože je mi jasný , ze na sebe navzájem nebudeme mít tolik času a ani klid .. takže budu asi tak milion let vzpomínat na to , jak jsme snídani mazanec , tvaroháček a kopu jahod … do toho hráli Queeni a Pharao… Falco ležel na bobiku u kamen a čekal na prázdný kelímky … tyhle maličkosti jsou občas neskutečný kouzlo ❤️
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MAR_TINA: What the actual FUCK!!!!!!!!!!!!
    CALIGULA
    CALIGULA --- ---
    Mám rád, když mají ženský namalovaný oči – a vůbec, takový ty mývaly. Level Kubišová v šedesátkách.
    Nejvíc mě nebaví to decentní malování a vybledlý pastelový barvy, level uNila shop – všichni pak vypadaj jak nějaký zbloudilý amišové.
    To, že si teď každá druhá mladá holka, která to fakt nemá zapotřebí, nechá napíchat držku a vypadá jako zkurvená barakuda, mi hlava fakt nebere a když se pak namaluje aby to nebylo vidět, tak je to celý postaveny na hlavu.
    Ale tak – jsem už asi prostě starej, a každá generace mumlá na to, co je zrovna „in“ u mladejch.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Půl roku jsem jezdil do práce tramvají z konečné na konečnou bez sluchátek, protože v práci 12 hodin poslouchám každou směnu nonstop furt ten stejný playlist. Nějak jsem tudíž neměl potřebu dalšího poslechu, byť dle mého výběru. Dnes už jsem to nevydržel a vzal si přehrávač se sluchátky. I za cenu 13 hodin poslechu každou směnu.

Proč? Protože už mám plné zuby dlouhých telefonátů ostatních; černocha, co si na hlasitý odposlech pouští, jak někdo u nich doma žere či co, když už se s ním nevybavuje; ožralých individuí řvoucích na celou tramvaj; čmoudů, co se neumí bavit potichu a křičí na sebe, jako by od sebe byli na dva metry; lidí, co si nahlas pouští různé pičoviny z Tik-toku, Instáče, Fejkbůku či bůhví odkud, v "ideálním" případě jedno a to samé pořád dokola; řvoucích dětí; ukrajinštiny, kterou beztak celý den poslouchám v práci; a desítek dalších otravných kokotin, které si teď - vlastně asi naštěstí - nevybavím. Takže zlatá hudba ve sluchátkách! Navíc ta, kterou si sám vyberu, a ne neměnný výběr hitů a sraček.

Dnes mi v uších znělo album Vertigo od projektu Groove Armada a já měl celou cestu blažený výraz ve tváři, poněvadž jsem konečně kromě hudby neslyšel vůbec, ale vážně vůbec nic dalšího. Díky bohu za sluchátka!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Máma mi dala jednu porci bramborového salátu a tu jsem ukryla do lednice za zeleninu, počkala, až manžel nebude doma - právě teď - teď ji jím.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Nejhorší kombinace je, když to člověk sám dělá a zároveň je to jeho největší trigger k totálnímu nasrání. Tomu se říká prokletí 🤦🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam