• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SALVATOR: Jsem rád, že jsem se mýlil a přestanu ten blud šířit.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Nejhorší na tom je, že ten kůň přitom natáčení kvůli nějaký technicky chybě fakt umřel...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    přiznávám, že jsem celá jedno léto považovala svého hodného slovenského strýce na sadistu pasoucím se na utrpení druhých. Jeho půvabná trenčínská sloveština oplývala častými "hen tie oné, ten oný". A právě na společné dovolené v Bulharsku si stále procítěně prozpěvoval "Mama Leone, Mama Leone lalalalala", což mé čtrnáctileté nesebevědomé já slyšelo jako MÁM MALÉ ONÉ. Tehdy jsem ještě nevěděla, že drobná prsa mi zůstanou na celý život, natož pak že za to budu velmi ráda, a v duchu jsem zas a zas rudla studem nad svou nedostatečností, jakmile strýc Jano procítěně zapěl. Jojo, ta samá dovolená, na které jsem se poprvé zamilovala až do celodenního štkaní, když On odjel o týden dřív - byly to emočně náročné časy :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mně v dětství stačil kůň Atrej v Nekonečným příběhu a od tý doby si dávám sakra pozor na to, na co se chystám koukat. Takže nějaký top 7 je pro mě fakt mimo. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ARGANNAH: klub sedm jsem unbooknul protoze na me byl priznavam fakt moc depresivni...
    ale k filmu mam zcela jasno. je treba zabit sekala. uzasna exkurze do bazin ceske duse. genialni, strasne a nezapomenutelne. v zivote to uz nechci videt.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tak jsem v klubu Sedm zkusila přemýšlet, které filmy mě traumatizovaly. Problém ale je, že když je člověk od přírody hodně citlivý, a do toho ještě navíc prochází bouří ženských hormonů během puberty, traumatizuje ho úplně všechno. Po kdejaké blbosti jsem měla kolik dní regulérní PTSD, myšlenky se mi dokola vracely k hrůzyplným scénám, v noci jsem nemohla třeba hodiny usnout, protože ze všech koutů temného pokoje zíraly příšerné věci... Ještěže už to mám za sebou, fujtajskl, ale tu zkušenost člověk nezapomene. Xkrát jsem byla na netu svědkem, jak se umělci a intelektuálové ohrazují proti trigger warningům, jak je ta dnešní mládež změkčilá a jak literatura (a film, umění, divadlo...) nemá být bezpečná umetená mechová cestička, ale má vzněcovat, provokovat, generovat silné emoce a něco něco. Já ten jejich postoj samozřejmě na jednu stranu chápu, ale na druhou stranu, ti lidi mají fakt kliku, že nikdy nebyli hypercitlivá dospívající dívka, co má trauma úplně ze všeho a absolutně neumí s tím uragánem psychoprožitků zacházet. Kdo to nezažil, ten si fakt neumí představit, co dokáže třeba taková docela obyčejná akční komedie jako Ghostbusters II.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    GIRAFFKA: na to jsou kupodivu haklivi, ale "plesati duchodci" se jim libi :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    OHONEY: mladenci neprojdou?
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    GANDHI: jsou i smireni s "soucast vybaveni";)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    OHONEY: pro ty bych radsi zvolil osloveni "stary pardale":p
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    DA_NIELA: a kolegum pred duchodem, muzu jeste rikat chlapci?;)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    V práci se občas zapomenu a oslovím kolegy jako "děcka". Dvaasedmdesátiletý JUDr. se vždycky zaculí pod knírek. Prý mu to nevadí.

Jo a jako pohřební píseň mám vybranou Don't worry be happy od Bobbyho McFerrina. A jestli si nikdo z pozůstalých nezačne alespoň poklepávat nohou, budu na obláčku zklamaná.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: Kunda sem, kunda tam ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Českej korporát. No neprošlo by mi to.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Záleží, v jak kultivovaném prostředí pracuješ. A jestli by ti vůbec rozuměli :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Já myslel v práci...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Tak říkej, kundo :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já mám občas sto chutí říkat všem kundy.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já všem říkám děcka.
    V práci teda guys nebo ladies.
    ACKO
    ACKO --- ---
    GRANTORINO: paní šéfová nám píše: mé milé :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam