• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HEJSEK23: moje uz je zase stastna!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: moje taky
    ACKO
    ACKO --- ---
    HELLENKA: je to ideální počasí na pekelnou migrénu, nic se s tím nedá dělat, jen nebýt dlouho venku
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    docela mě štve, když sice svítí slunce, ale zároveň fouká ledovej vítr... pak se člověk z jedný strany peče a z druhý mrzne...a nějak tomu moc nejde předejít jakoukoli volbou oblečení

WRNQ
    WRNQ --- ---
    TRISSIE: Ale třeba Moskva-Petuški bylo napsáno až později a to je vrcholné dílo chlastu, zmaru a bídy.
    ,, Pití vodky přímo z láhve je marnost nad marnost a trápení duše."
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Obědvala jsem zmrzlinu a nelituju jedinýho líznutí
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    moje sova už je zase mrtvá
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera jsem utratila hříšných 139,99 Kč za to, abych si udržela svůj 101-týdenní streak v diamantové lize v Duolingu.

byla bych to asi dala i "normálně", ale vyhodnotila jsem, že víc než trávit čas mojí němčinou, je akutně potřeba trávit čas synovou němčinou, bo já svoji němčinu dělám pro radost a on by jinak dostal pětku z úkolu :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Vždycky když potkám někde hlemýždě zahradního, myslím pár sekund na to, že si ho chci vzít s sebou domů a udělat mu terárium jako jsem to dělala v dětství.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Vždyť v Rusku skoro žádní Francouzi nežijí.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Taky to může bejt nějakej Putnův humor, kterej mě prostě jen úplně minul.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DA_NIELA: No jak řikám, "na druhou stranu mi úplně nepřijde, že by Putna kecal, tak nevim".
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALVATOR: Neni to nahodou ten pribeh, ze si to Putna vymyslel a vlozil Nezvalovi do ust?
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    FIONOR: Přiznávám se, že se mi to dělo samovolně.
    Autobusy, kola, motorky, semafory. Jeden by řekl, že ani nejsem člověk. Buď se ale lepším, nebo už to tolik nepotkávám.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Když mám čas, záměrně kazím capcha, ve kterých se poznávají obrázky jako schody, semafory a motorky. Sice je reálná škoda na modelech, které tím "cvičím", limitně blízká nule, ale když už jim mám dokázat, že jsem člověk, tak jim rád předvedu chybujícího a nespolehlivého člověka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Rusko je jako Francie. Bez francouzu by to byla krasna zeme.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KURE: Zahraj si Metro Exodus.

A eště mám rád tuhle. Martin C. Putna tvrdí, že autorem je Vítězslav Nezval, že snad na smrtelným loži obrátil, což se mi u takovýho kovanýho komouše, likvidátora Peroutky, Herbena nebo Žáka, moc nezdá, na druhou stranu mi úplně nepřijde, že by Putna kecal, tak nevim.

Rusko je zlý osud, Rusko je zlý osud
    Nejhorší, co svět zakusil dosud
    Rusko je vosa, není žádná včela
    Rusko je střela mířená do kostela
    Rusko je lidský pláč a carský smích
    Rusko je modla. Věřit v ně je hřích
    Rusko, ach Rusko, eden kruťasů
    Rusko je puch zpod ďáblova ocasu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: třeba se to obrátí a padnou rychle ;)

V té asijské části stejně vládnou gubernátoři a ničím centrálním se to neřídí. Tedy, krom problémů s vízy a příletem do země, bude sitauce na místě pořád stejná. Bumážky, poplatky a čau. A lítá se tam teď z Číny a Indie. Letošní prázdniny bych nedoporučila, ale za 5 let to nevidím nemožné.
    KURE
    KURE --- ---
    mě trochu štve, že tu ruskou tajgu a třeba bajkal nikdy neuvidim
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADAMIRA: "K nejznámějším jeho dílům patří romány Zločin a trest, Idiot a Bratři Karamazovi."

chceš snad říct, že to nejsou "rozsáhlá literární díla o zmaru, bídě a chlastu?" :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MAR_TINA: Proto píšu že ta země by měla co nabídnout, třeba tu přírodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam