• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACKO
    ACKO --- ---
    LORD_DE_SEIS: k tomu poznání zpravidla plně dojde, až když jsou rodiče mrtví, takže si to neužijí ;.)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ACKO: ale dost jim toho "zpětně odpuštim", když to teď vidim na svých dětech a uvědomim si, že jsme s bráchou kolikrát taky byli takhle otravní a nechápali jejich rozhořčenost
    ACKO
    ACKO --- ---
    LORD_DE_SEIS: kromě toho je taková zlomyslná selektivnost mysli, že rodičům nezapomínáš to, co dělali blbě, ale zapomínáš, co dělali dobře
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: já teda tak nějak marně vzpomínám, v jakém období nebo věku by mě mrzelo, že se mnou rodiče nekoukají na televizi, abych "jim to nezapomněl"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Existují filmy, které stačí vidět jednou. Ne proto, že je to sračka, ale proto, že to ve Vás zanechá hlubokou stopu. Právě jsem dokoukal Schindlerův seznam.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ma latka je dost nizko :-(
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    TRISSIE: Nekdy mám pocit ze tenhle “bič” kdy chce byt člověk lepší rodič než jeho rodice je trosku past s na úkor vlastních sil. Fandím nam! Verim ze si to budou pamatovat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Někdy mě strašně, ale strašně nebaví být (anebo snažit se být) "dobrý rodič".

Třeba dneska bych byla daleko radši zalezla někam s knížkou (nebo se studeným hadrem na hlavu), než absolvovala s dětma pravidelný sobotní rodinný filmový večer. Moje matka by to tak určitě udělala, a právě proto já nemůžu. Tak snad si to budou pamatovat - já (jí) to rozhodně nezapomněla.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Přišla mi z Německa přes Rakousko první pokuta za rychlost v životě. 50 eur za 42 km na třicítce v obci (donedávna ta snížená rychlost platila jen část dne).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Miluju vuni cerstvyho asfaltu.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Z mojí pošty v posledním týdnu by místním lovcum asi praskla žilka
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Wake up! Hdhdhdhdh Makeup! Bflmpsvz Breakup! (you want to)

Miluju sobotní rána
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze se mi vubec nechce z postele. Mam hromadu povinosti, vedle detska anarchie a ja bych dala cokoli za to, abych nemusela zpatky do toho krecciho kolecka. Navic se mi tep uklidnil az ve tri rano, takze zase dalsi noc s nahovno spankem...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Chci se přiznat že mého oslíká jen tak někomu nepůjčím. Ale je opravdu člověk který může osíka sedlat a to je láská. Opravdová od DreamWorks Animation SKG )))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: odesláno v dobrej čas 😏
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HEJSEK23: moje uz je zase stastna!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: moje taky
    ACKO
    ACKO --- ---
    HELLENKA: je to ideální počasí na pekelnou migrénu, nic se s tím nedá dělat, jen nebýt dlouho venku
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    docela mě štve, když sice svítí slunce, ale zároveň fouká ledovej vítr... pak se člověk z jedný strany peče a z druhý mrzne...a nějak tomu moc nejde předejít jakoukoli volbou oblečení

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam