• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ACKO
    ACKO --- ---
    LORD_DE_SEIS: k tomu poznání zpravidla plně dojde, až když jsou rodiče mrtví, takže si to neužijí ;.)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ACKO: ale dost jim toho "zpětně odpuštim", když to teď vidim na svých dětech a uvědomim si, že jsme s bráchou kolikrát taky byli takhle otravní a nechápali jejich rozhořčenost
    ACKO
    ACKO --- ---
    LORD_DE_SEIS: kromě toho je taková zlomyslná selektivnost mysli, že rodičům nezapomínáš to, co dělali blbě, ale zapomínáš, co dělali dobře
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: já teda tak nějak marně vzpomínám, v jakém období nebo věku by mě mrzelo, že se mnou rodiče nekoukají na televizi, abych "jim to nezapomněl"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Existují filmy, které stačí vidět jednou. Ne proto, že je to sračka, ale proto, že to ve Vás zanechá hlubokou stopu. Právě jsem dokoukal Schindlerův seznam.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: ma latka je dost nizko :-(
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    TRISSIE: Nekdy mám pocit ze tenhle “bič” kdy chce byt člověk lepší rodič než jeho rodice je trosku past s na úkor vlastních sil. Fandím nam! Verim ze si to budou pamatovat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Někdy mě strašně, ale strašně nebaví být (anebo snažit se být) "dobrý rodič".

Třeba dneska bych byla daleko radši zalezla někam s knížkou (nebo se studeným hadrem na hlavu), než absolvovala s dětma pravidelný sobotní rodinný filmový večer. Moje matka by to tak určitě udělala, a právě proto já nemůžu. Tak snad si to budou pamatovat - já (jí) to rozhodně nezapomněla.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Přišla mi z Německa přes Rakousko první pokuta za rychlost v životě. 50 eur za 42 km na třicítce v obci (donedávna ta snížená rychlost platila jen část dne).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Miluju vuni cerstvyho asfaltu.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Z mojí pošty v posledním týdnu by místním lovcum asi praskla žilka
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Wake up! Hdhdhdhdh Makeup! Bflmpsvz Breakup! (you want to)

Miluju sobotní rána
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze se mi vubec nechce z postele. Mam hromadu povinosti, vedle detska anarchie a ja bych dala cokoli za to, abych nemusela zpatky do toho krecciho kolecka. Navic se mi tep uklidnil az ve tri rano, takze zase dalsi noc s nahovno spankem...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Chci se přiznat že mého oslíká jen tak někomu nepůjčím. Ale je opravdu člověk který může osíka sedlat a to je láská. Opravdová od DreamWorks Animation SKG )))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: odesláno v dobrej čas 😏
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    HEJSEK23: moje uz je zase stastna!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: moje taky
    ACKO
    ACKO --- ---
    HELLENKA: je to ideální počasí na pekelnou migrénu, nic se s tím nedá dělat, jen nebýt dlouho venku
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    docela mě štve, když sice svítí slunce, ale zároveň fouká ledovej vítr... pak se člověk z jedný strany peče a z druhý mrzne...a nějak tomu moc nejde předejít jakoukoli volbou oblečení

WRNQ
    WRNQ --- ---
    TRISSIE: Ale třeba Moskva-Petuški bylo napsáno až později a to je vrcholné dílo chlastu, zmaru a bídy.
    ,, Pití vodky přímo z láhve je marnost nad marnost a trápení duše."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam