• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    Týden po shlédnutí TLOU S02E02 mám pořád pocit, jako by mi umřel kamarád.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    EZOUN: Protože ve všech kovbojkách byl vždycky jen urostlej bílej Jim.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ERRTU:
    Key & Peele - Country Music
    https://youtu.be/jRdkrDk0BQ0
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ERRTU: Az na to, ze cernosi byli mezi kovbojema pomerne hojne zastoupeny (25%).
    Priznam se, ze netusim proc jsou cernosi v subkulture country/cowboy atd pro nekoho bizar.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vzdy kdyz vidim cernocha hrat country, nebo v kovbojskem obleku, tak mi to prijde hroznej bizar.
    prijde mi to podobny jako kdyby si tel-avivsky symfonicky orchestr nacvicoval slavne melodie treti rise.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    FRIZER: dekuju za ujisteni.....🫂malo spim,hafo stresu a prescasu v praci pry udelali svoje.....
    JONY
    JONY --- ---
    STEPNI_VLK: hodoninském
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    JONY: Na tom pradávném hodonínském, nebo na brněnském na Musilce k Sestře? Nebo někde úplně jinde? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JESSENKA: Ne ze by mi do toho neco bylo, ale uzkosti jsou svinstvo a zavolat si rychlou nebo jet na pohotovost je naprosto ok...been there, done that. Navic to rozpoznat nejde pokud ten stav neznas.
    JONY
    JONY --- ---
    STEPNI_VLK: na ten koncert mam dobre vzpomínky, byl jsem na něm s naším cestinarem z gymplu.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    dneska sem musela odejit z prace protoze sem myslela ze mam infarkt....sefova zavolala rychlou a rekly mi ze to byl zachvat uzkosti.....je mi trapne....
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ERVIN: To jsi mi (nechtěně) připomněl jeden z prvních koncertů, který jsem kdy v životě navštívil. V Hodoníně. Skvělé to tehdy bylo. Mě naopak Psí vojáci chytli. Žral jsem ty texty, hudba mě též bavila. Mám doma 7 jejich cédéček včetně Sestry. Četl jsem, na koncertě byl, tričko si koupil - a furt ho tu někde mám, doma nosím, byť už je obnošené, vytahané a seprané až běda. No ty vole, závan nostalgie jak sviň.

Na druhou stranu je pravda, že na poslech Psích vojáků musím mít rozpoložení. Když je, tak dám klidně i několik desek v řadě. Ale když to tam není, tak to prostě tak nějak drhne. A to rozpoložení mívám vždycky jednou za dost dlouhý čas. Jo, je to (roz)hodně specifická hudba, o tom žádná...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Dnes, na prahu čtyřicítky, jsem se smířil se Psími vojáky. Dřív mě srali, nechápal jsem je. Nepromlouvali ke mně. Smířil jsem se s nima možná proto, že mi připomínaj něco, k čemu bych se rád vrátil. Možná mi chybí ta síla, kterou v hudbě dneska trochu postrádám. Možná taky pro to, že mi ta hudba připomíná tátu, kterej mě citlivě vystavoval všemu, s čim nutně nesouzněl, ale věděl, že to má hloubku... cejtim ten přelom milenia. Cejtim zašlý koberce starý Rampy, kouř cigaret, humot baru piva a vzpomínám na piano a u něj shrbené rachitické vychlastané tělo Topola.

Jdu to naposlouchat.

Filip Topol & Psí vojáci - Na Kloboučku 2001
    https://youtu.be/34o5WsR2AI0?si=pup7k8BbToArPZX9
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Poslední dobou s kolegou tak 1x týdně objednáváme oběd do kanclu a sledujeme u něj seriály, které nás bavily v dětství (oba jsme 90's kids). Zatím nejlíp se jeví Profesionálové nebo Airwolf, MacGyver ujde, ale naprostej provar je Odpadlík. Takhle debilní dialogy nejsou ani v argentinskejch telenovelách.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    misto obeda na homeoffice si davam 30-ti minutovy sloficek
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    vůbec nevím co je to všude s těma botama? Co se stalo? Nechápu spoustu internetových vtipů s reebokem :(
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SITH: já několik let říkám že mi je 40.. a když to někdo jako fakt chce vědět, tak.mu řeknu rok narození, at si to spočítá sám, ale rozhodně at mi to pak neříká... ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam